Aż się byłem upewnić, czy to hebe. Pani spojrzała na etykietę i powiedziała, że tak
 Aż się byłem upewnić, czy to hebe. Pani spojrzała na etykietę i powiedziała, że tak 
Agnieszko, jakże mógłbym rozdzielić rodzeństwo?

i adoptowałeś całą rodzinkę...
 i adoptowałeś całą rodzinkę...

Miałam takie same skojarzeniabishop pisze:Magdo, w tym "za nim" to ja podejrzewałem żywotnikaAż się byłem upewnić, czy to hebe. Pani spojrzała na etykietę i powiedziała, że tak

a na dodatek na doniczce było napisane do -10 oC... widać Holendrzy posługują się inną skalą
 a na dodatek na doniczce było napisane do -10 oC... widać Holendrzy posługują się inną skalą 
 bardzo!
 bardzo!  

, ale może coś z nich jeszcze będzie ( oprócz kompostu
 , ale może coś z nich jeszcze będzie ( oprócz kompostu  )
 )

Stare i nowe
 Stare i nowe  

Więc zrobiłem jej prysznic, i przy okazji wypatrzyłem dwa pączki. To ten większy
  Więc zrobiłem jej prysznic, i przy okazji wypatrzyłem dwa pączki. To ten większy  

.
 .

. Oddarnienie trawnika, przesianie kompostu... Mozolne, męczące i niespektakularne
  . Oddarnienie trawnika, przesianie kompostu... Mozolne, męczące i niespektakularne  

Ale strącone trzykrotnie opadają z sił
 Ale strącone trzykrotnie opadają z sił 

O matko.. już komary?????Ewa Janina Sadowska pisze:Co do komarów melduję,że już mnie pożarły.