Pokaż proszę jak wygląda twoja trzmielina oskrzydlona
  Pokaż proszę jak wygląda twoja trzmielina oskrzydlonaMój ogród -gulek-
- iwa27
- 1000p 
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród -gulek-
Czekalim, czekalim i doczekalim - jakby powiedział Pawlak   Pokaż proszę jak wygląda twoja trzmielina oskrzydlona

Pokaż proszę jak wygląda twoja trzmielina oskrzydlonaŻycie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3

Mój kawałek świata.
część 3
- gulek
- 200p 
- Od: 16 mar 2008, o 18:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Powiem Wam że na działce byłem w tym roku kilka razy. ostatni raz w sierpniu lub na początku wrześnie (nie pamiętam) ale wtedy nie robiłem zdjęć ponieważ zapomniałem zabrać ze sobą aparat. Mam troszkę fotek z lipca.
Trzmielina jeszcze się nawet nie przebarwiała, ale mam jej zdjęcia jak wyglądała w lipcu, chociaż pewnie interesuję Cie jak teraz wygląda

Trzmielina jeszcze się nawet nie przebarwiała, ale mam jej zdjęcia jak wyglądała w lipcu, chociaż pewnie interesuję Cie jak teraz wygląda

- iwa27
- 1000p 
Pięknie - styl naturalistyczny - mój ulubiony. Pięknie się komponuje z krajobrazem   

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3

Mój kawałek świata.
część 3
- gulek
- 200p 
Doszedłem do wniosku że będę musiał wykopać świerki (przy drewnianym płocie) i posadzić coś innego. Posadzone są tam za gęsto no i zresztą wydaje mi się że nie będą tam pasowały. Buk purpurowy nie rośnie już w tym miejscu , przesadzony jest przed dom od strony ulicy pomiędzy oknami. Na jego starym miejscu rośnie już jodła kalifornijska.
Może podpowiecie mi co by pasowało przy płocie? Ja myślałem o dwóch śliwowiśniach, ale czy to dobry pomysł ?

Może podpowiecie mi co by pasowało przy płocie? Ja myślałem o dwóch śliwowiśniach, ale czy to dobry pomysł ?

- karina1
- 1000p 
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
 witam Gulku
 witam Gulku  ,bardzo mi się podoba twój ogród jest taki naturalny,oraz ta drewniana szopka
 ,bardzo mi się podoba twój ogród jest taki naturalny,oraz ta drewniana szopka  idziesz jak burza z tymi nasadzeniami,powodzenia
 idziesz jak burza z tymi nasadzeniami,powodzenia 
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.

Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Gulku  a gdzie ty się podziewasz że tyle czasu cię nie ma a  mnie już minął rok jak tu jestem na form
na początku do mnie zagłądałeś do mnie na działkę a teraz cisza mimo to pozdrawiam odezwij się zapraszam
do mnie
-- N 07 lut 2010 20:31 --
Witaj Gulku a gdzie ty się podziewasz że tyle czasu cię nie ma a mnie już minął rok jak tu jestem na form
na początku do mnie zagłądałeś do mnie na działkę a teraz cisza mimo to pozdrawiam odezwij się zapraszam
do mnie

do mnie

-- N 07 lut 2010 20:31 --
Witaj Gulku a gdzie ty się podziewasz że tyle czasu cię nie ma a mnie już minął rok jak tu jestem na form
do mnie

Pestka zaprasza na swoją działkę:  SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022  Kupię-sprzedam

- iwa27
- 1000p 
Witaj. Dałeś w październiku tyle fajnych zdjęć twojej - mojej ulubionej  drewutni, a ja nie dostałam powiadomienia, ze coś sie ruszyło u ciebie. Ta drewutnia jest prześliczna takie klimaty jak tam tworzysz to moje klimaty. Pozdrawiam

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3

Mój kawałek świata.
część 3
- gulek
- 200p 
ojej jak dawno mnie tu nie było !!!
Witam wszystkich

Witam wszystkich

A gdzie to się kolega podziewał 

- gulek
- 200p 
Jak przyszła zima to jakoś tak nie miałem weny do udzielania się na forum