Zobacz co się dzieje w schroniskach, nie można rozmnażać w nieskończoność to jest skazywanie ich na taki zły los.
W.o... Kotach 4cz. (07.2008 - 12.2010)
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: W.o... Kotach 4cz. (08.07-...)
lepiej w domu niż niechciane , okaleczone, chore na śmietniku, jestem za sterylizacją
Zobacz co się dzieje w schroniskach, nie można rozmnażać w nieskończoność to jest skazywanie ich na taki zły los.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
słodka, mam okropną słabość do czarno-białych 
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
świetna Fiona,
niezły z niej grubasek :P :P :P
niezły z niej grubasek :P :P :P
W moim ogrodzie http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=43291
No, to taki grubasek leniuszek. Utyła znacznie po sterylce, zresztą je na zapas, bo to bida ze schroniska. Jak ją przywieźliśmy to była sama skóra i kości, na dodatek chora.
-
mamba9991
- 1000p

- Od: 13 paź 2008, o 19:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Trafiłam na ten wątek w zeszły czwartek, ale chciałam cały przeczytać, zanim napiszę. Przez 11 lat miałam psa i gdy odszedł, postanowiłam - nigdy więcej zwierzaka, ale pewnego dnia jedna taka Ewa przyszła w odwiedziny i z rękawa wyciągnęła takie coś całe czarne, małe, bez oczu. No i tak zostałam kocią mamą. A to dzisiejsza fotka:

Czy te oczy mogą kłamać?

Czy te oczy mogą kłamać?
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Esteci i łakomczuchy
A co sie stało, że z jednego kotka zrobiły się trzy?
Oczy super 
-
mamba9991
- 1000p

Są tylko 2, tam coś leży na podłodze, chyba buty
Co się zrobiło? To chyba jak z kupowaniem roślin do ogrodu, niby nie ma miejsca, a zawsze coś się przytaszczy ze sklepu ogrodniczego
Był jeszcze taki mały, szary, ale ma już inny dobry dom.
Był jeszcze taki mały, szary, ale ma już inny dobry dom.

Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
- Dyshia
- 1000p

- Od: 17 lut 2010, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jejku... Zupę chciałaś z niego zrobić
Mały, szary i wszystkogryzący, zupełnie jak jeden z moich 
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
-
mamba9991
- 1000p

Czarne koty debeściaki:), Mój czarny Mambuś był najpierw Czarną Mambą, jak go Ewa przyniosła to powiedziała, że to dziewczynka i nikt tego nie kwestionował, można powiedzieć, że całkiem niespodziewanie wyszło szydło z worka (hihihihi). No i wyrósł na Pana Hrabiego vel Milusi Koteczek vel Pogromca Podwórza. Sterylizacja pozytywnie wpłynęła, bo jest okazem zdrowia i nie znaczy terenu, ale instynkt łowcy i bandyty pozostał. Podwórko jest jego. Ale ..... mi się to podoba
Biała łaciata Kicia jest niedotykalska, lubi uciekać na klatkę schodową i robić kawały (typu bombka z choinki w bucie, pluszowa mysz w torebce). Od wielkiego dzwonu przyjdzie się pogłaskać i jest to wielkie święto. Uwielbia surowe mięsko, świat zewnętrzny ignoruje (poza klatką schodową). Dzięki niej nie ma w domu pająków, much i komarów.
Biała łaciata Kicia jest niedotykalska, lubi uciekać na klatkę schodową i robić kawały (typu bombka z choinki w bucie, pluszowa mysz w torebce). Od wielkiego dzwonu przyjdzie się pogłaskać i jest to wielkie święto. Uwielbia surowe mięsko, świat zewnętrzny ignoruje (poza klatką schodową). Dzięki niej nie ma w domu pająków, much i komarów.

Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
- Zielona_Ania

- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy kotów
Moje sierściuchy są zawsze w pogotowiu, jak pracuję w ogrodzie, to pomogą kopać w ziemi, to asystują przy plewieniu, pilnują narzędzi, bronią przed intruzami (zwłaszcza gdy jakiś zdradziecki motyl podejdzie za blisko
) . Nawet iglaczki potrafią ze śniegu otrzepać gdy nadarzy się okazja
A to moja królowa obiektywu : Niunia (zdjęcie z 2005 roku, zeskanowane, więc kiepska jakość, ale oddaje zdolności koteczki)

-
mamba9991
- 1000p

No jak one to robią, że im cieńsza gałązka, im węższa krawędź, im mniejsze pudełko, to tym bardziej tam wlezą, albo zaplotą łapy z ogonem na głowie i śpią i im wygodnie. Albo te długopisy i frotki do włosów - GDZIE one je chowają???????? A wiem, że to one, bo czasem łaskawie po jednej sztuce oddają.
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
- Zielona_Ania

- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Oj nie da się mierzyć kocich gustów naszą ludzką miarą
. Moje też uwielbiają pudełka, kradną rękawiczki i skarpetki. Majstrują mi przy komputerze, potrafią nieźle namieszać. A jeden w młodości uwielbiał bawić się wodą i podczas deszczu można go było znaleźć przy rynnie, a w domu w wannie