Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
JADZIU!
Ja dopiero dzisiaj dowiedziałam się jak nazywa się odmiana piwonii. Do tej pory nie
wiedziałam ale warto wiedzieć.
Ja dopiero dzisiaj dowiedziałam się jak nazywa się odmiana piwonii. Do tej pory nie
wiedziałam ale warto wiedzieć.
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
KRYSIU lecz ta moja piwonia to nie taka jak Twoja tylko bylinowa taka ogródkowa . Mam jeszcze inną taką różowa też kupiłam ją w ubiegłym roku na wiosnę taka różowa
GRAZYNKO te zapinki kupiłam w ubiegłym roku ale jak je w tym roku spotkam to dokupię . Jak sie ma samochód to tam się pojedzie ,tam a ja wszedzie tramwajem albo autobusem i czasem mi się nie chce .
Na polepszenie humoru

GRAZYNKO te zapinki kupiłam w ubiegłym roku ale jak je w tym roku spotkam to dokupię . Jak sie ma samochód to tam się pojedzie ,tam a ja wszedzie tramwajem albo autobusem i czasem mi się nie chce .
Na polepszenie humoru

-
Jadziu!
Taką sobie zafundowałam bo mi się bardzo podoba.
Taką sobie zafundowałam bo mi się bardzo podoba.
Jadziu pokazujesz ładną wiosnę a u nas dzisiaj padał śnieg i to dosyć mocno.Wczoraj poszłam na działkę co nie co tam wychodzi ale nie robiłam zdjęć bo jeszcze nie ma co podziwiać.Na razie podziwiam swoje kwiaty w domu.
- JAKUCH
KRYSIU te obie kupiłam w maju ale jeszcze u mnie nie zakwitły gdyż sa bardzo małe kłącza . Mam nadzieję ,że może jakis kwiatek w tym roku zobacze od nich .
DANUSIU żeby już wreszcie można było coś więcej podziwiac w ogrodach
DANUSIU żeby już wreszcie można było coś więcej podziwiac w ogrodach
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Jadziu trzeba wziąć na wstrzymanie
U mnie znowu biało i mrożna zima
Ale z tym piecem
Może przysługę Wam zrobili
Piękne peonie
Gdzie kupiłaś 

- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Tyle się opisałam i gdzieś się podział mój post
Jadziu macie urwanie d....z tymi złodziejami a może piesek by się nadał.Jak nie pogoni złodzieja to chociaż narobi hałasu.A ze złodziejstem będzie jeszcze gorzej,bo łobuzy niczego już się nie boją.
O jakich zapinkach piszecie? Ja też chcę tylko u mnie nie ma Kauflandu
.I jeszcze widziałam u ciebie takie fajne tabliczki z nazwami.Jadziu gdzie to można kupić i czym piszesz,żeby deszcz nie zmywał.
Jadziu macie urwanie d....z tymi złodziejami a może piesek by się nadał.Jak nie pogoni złodzieja to chociaż narobi hałasu.A ze złodziejstem będzie jeszcze gorzej,bo łobuzy niczego już się nie boją.

O jakich zapinkach piszecie? Ja też chcę tylko u mnie nie ma Kauflandu

Witaj Jadziu, dzisiaj oglądałam podobne piwonie(holenderski producent) w Realu w Bydgoszczy i właśnie zastanawiałam się czy one w tym roku zakwitną? Ładne, takie półpełne.
Kłącza też wydawały mi się niewielkie. A człowiek to taki raptus chciałby, żeby szybko, a najlepiej od razu kwitły
Pozdrawiam
Kłącza też wydawały mi się niewielkie. A człowiek to taki raptus chciałby, żeby szybko, a najlepiej od razu kwitły

Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- JAKUCH
AŚKA te kłacza kupiłam w maju u nas na giełdzie kwiatowej . Czy zakwitną w tym roku nie wiem zobaczymy
HANIU ,że tę lodówkę ukradli to już im daruje gdyż ona była do wymiany . Nie wiem jak Ci okreslic te zapinki sa w kształcie koła cos jak klamerki na biliznę . Działają na tej samej zasadzie . Te zatyczki tez kupiłam na giełdzie kwiatowej . Tam się opłaca je kupić gdyż w ubiegłym roku w Kauflandzie było ich mniej w paczce a były drozsze . Tam zaopatruja się hurtownicy ,więc jak jedziemy to już na konkretne zakupy . Wtedy jest zawsze taniej . Pisze flamastrem takim specjalnym . Tych zatyczek mam 2 gatunki . jedne to tabliczki a drugie tylko takie paski
ROMCIU wzięłam na wstrzymanie
. Pewnie ,że zrobili przysługe peonie już kupiłam w maju to stare zakupy tylko jeszcze nie kwitły
HANIU ,że tę lodówkę ukradli to już im daruje gdyż ona była do wymiany . Nie wiem jak Ci okreslic te zapinki sa w kształcie koła cos jak klamerki na biliznę . Działają na tej samej zasadzie . Te zatyczki tez kupiłam na giełdzie kwiatowej . Tam się opłaca je kupić gdyż w ubiegłym roku w Kauflandzie było ich mniej w paczce a były drozsze . Tam zaopatruja się hurtownicy ,więc jak jedziemy to już na konkretne zakupy . Wtedy jest zawsze taniej . Pisze flamastrem takim specjalnym . Tych zatyczek mam 2 gatunki . jedne to tabliczki a drugie tylko takie paski
ROMCIU wzięłam na wstrzymanie

-
Witaj JADZIU!
Czyli ja dalej nie wiem jak nazywa się moja piwonia.
Dzisiaj u nas po kostki śnieg i zima od nowa. Miałam iść na działkę, ale nie chcę
zmarznąć. Zresztą co tam oglądać pod śniegiem.
Czyli ja dalej nie wiem jak nazywa się moja piwonia.
Dzisiaj u nas po kostki śnieg i zima od nowa. Miałam iść na działkę, ale nie chcę
zmarznąć. Zresztą co tam oglądać pod śniegiem.
- JAKUCH
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Dobrze, że do maja jeszcze tylko troszkę. 

- JAKUCH
Tylko ,że w tym roku już takiego widoku nie będzie . To archiwalne zdjęcie dla potomnych
Niestety Anuś reorganizacja . Może jak uporam sie z tym chodnikiem to znowu tak zrobię

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Wiem, że robiłaś rewolucję, u mnie też w tym roku będzie nieciekawie
Tak wszystko zaplanowałam, posadziłam a nawet wysiałam nasionka na jesień na skalniaku, a teraz tam będzie graraż

Tak wszystko zaplanowałam, posadziłam a nawet wysiałam nasionka na jesień na skalniaku, a teraz tam będzie graraż

- JAKUCH
Wiesz Anuś kazdego roku nie mogłam sie doczekac tego widoku . Teraz nie jestem pewna ,czy chce mieć tak dalej chociaz ładnie się na to patrzy