Dzięki BeciaBecia pisze:;:96 witaj!!!!!wiem, co znaczy bolące kości i myślę, że ma to niewiele wspólnego w wiekiem![]()
pomyśl, że wiosną wyrośnie conajmiej 200 pięknych kwiatów, które będą cieszyc nie tylko Ciebie, ale i nas na forum!!!a o bolączkach dawno zapomnisz...
Moja młoda działeczka - aanula cz.1
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
mnie też to forum wessało :P i odessać się niechce
a te 200 cebul to odwdzięczy się wiosną
a posadziłaś może z nimi jakieś czosnki lub szachownicę????
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- aanula

Anulkaanulka pisze:Anka ---mów co chcesz ,ale super z Ciebie laska!!!Panowie się ociągają więc ja Ci walnę komplement!!
...bo wszystkie Anki to super laski ...

- aanula

Czosnki posadziłam... pierwszy raz w tym roku, jeszcze nigdy ich nie miałamk-c pisze:mnie też to forum wessało :P i odessać się niechcea te 200 cebul to odwdzięczy się wiosną
![]()
- aanula

Jolujolciajci pisze:Witam Aniu :P .
Ogród twój to piękność,taki zielony i kolorowy.
Mi się bardzo podoba ta piętrowa donica - jest super i nie gniewaj się ale ją od ciebie zmałpuję. Mam nadzieję że mogę i nie będziesz miała nic przeciwko temu
.
Pozdrawiam serdecznie.
- aanula

Aniuanulka pisze:Aniu -nie trzeba sobie zawsze zasługiwać na miłe rzeczy.Oglądając zdjęcia z Twojej działki stwierdziłam ,że jesteś bardzo otwartą i serdeczna osobą.Chłopaki oczywiście teżJak Ty sobie z nimi dajesz radę
![]()
Oczywiscie podzielam opinię ,że wszystkie Anie to fajne laski![]()
No ,jak panowie zgadzacie się
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Co prawda nie jestem panem, ale zgadzam się ;:228 , absolutnie!anulka pisze:Aniu -nie trzeba sobie zawsze zasługiwać na miłe rzeczy.Oglądając zdjęcia z Twojej działki stwierdziłam ,że jesteś bardzo otwartą i serdeczna osobą.Chłopaki oczywiście teżJak Ty sobie z nimi dajesz radę
![]()
Oczywiscie podzielam opinię ,że wszystkie Anie to fajne laski![]()
No ,jak panowie zgadzacie się
Aniu, Twój ogród jest tworem doskonałym! Nie umiem powiedzieć więcej, bo po prostu brak mi słów...
Oj wykradłabym Ci te piekne astry - zwłaszcza te białe i niebieskie.
Dołączam się do słów, że wszystkie Anki to fajne laski. A ponieważ laski to super kobietki, a kobietki to forumki - to jednym słowem wszystkie laski to forumki - czy jakoś tak? coś mi się wymieszało
Dołączam się do słów, że wszystkie Anki to fajne laski. A ponieważ laski to super kobietki, a kobietki to forumki - to jednym słowem wszystkie laski to forumki - czy jakoś tak? coś mi się wymieszało
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.