Tajko,Priamie wiosną powiało to fakt ale na jak długo.Zapowiadają wiatrzysko(którego się okropnie boję) i opady śniegu.Ale takie nieśmiałe kroki już wiosna poczyniła i bardzo się z tego cieszę .
Witaj Paulinko.Dziękuję za ciepłe słowa gdy byłaś u mnie z wizytą.W Twoim pięknym ogrodzie również widziałam róże.Piękne.Przeglądając ogrody formuowiczek zakochałam się w różanecznikach i przeczytałam wszystkie strony o nich.Jesienią przesadziłam dwa na nową rabatę bo dowiedziałam się jak ,kiepsko je traktowałam i nie dziwię się że pogniewały się na mnie.W tym roku posadzę więcej i myślę że dorównają urodzie moim różom.Pozdrawiam Cię sąsiadko
Witaj Pulinko!
Śliczny masz ogród. Nie dałam rady przejrzeć wszystkiego, ale to co zobaczyłam było piękne- dalie, tulipany, róże...
I widać, że masz zacięcie ogrodnicze - sama produkujesz sadzonki .
No i jesteś też kociarą jak ja - mam 2 kotki.
Pozdrawiam serdecznie i będę zaglądać.
Georginio dziękuję za wizytę.Ja swoje róże dopiero w ostatnie lato posadziłam w jednym miejscu żeby było mi łatwiej o nie dbać,(nawozić,opryskiwać )bo do tej pory jakoś po macoszemu je traktowałam.Ratowałam dopiero jak je coś dopadło złego ,ale postanowiłam się poprawić