Byłam dziś z rodzinką na wycieczce w czeskich górach - na Pradziadzie - ma zaledwie 1492 m.n.p.m,ale tutaj to najwyższa góra. Widoki piękne też się pochwalę w poniedziałek.
Tniecie już krzaczki, czy jeszcze trochę poczekać

nie wiem kiedy jest tam kiermasz drzewek owocowych, wiem, że w 2 weekend maja jest zawsze wiosna kwiatów. Zjeżdżają się hodowcy roślin jednorocznych, ale i szkółkarze i można wtedy dostać fajne drzewka i krzewy ozdobne w ludzkich cenach. Powiedział mi o tym pan u którego w ubiegłym roku kupowałam roślinki jednoroczne do doniczek. Nie wiem czy wtedy też będą sprzedawać drzewka owocowe, bo jadę tam pierwszy raz.
 nie wiem kiedy jest tam kiermasz drzewek owocowych, wiem, że w 2 weekend maja jest zawsze wiosna kwiatów. Zjeżdżają się hodowcy roślin jednorocznych, ale i szkółkarze i można wtedy dostać fajne drzewka i krzewy ozdobne w ludzkich cenach. Powiedział mi o tym pan u którego w ubiegłym roku kupowałam roślinki jednoroczne do doniczek. Nie wiem czy wtedy też będą sprzedawać drzewka owocowe, bo jadę tam pierwszy raz.

On sam zmniejsza też zdjęcia.
  On sam zmniejsza też zdjęcia.

. Wystarczy poprosić o aktualizację.
 . Wystarczy poprosić o aktualizację.

Dzięki Basi -mam już tę ofertę u siebie
  Dzięki Basi -mam już tę ofertę u siebie   Rzeczywiście ciekawa ,są też różne byliny...
  Rzeczywiście ciekawa ,są też różne byliny...

a co do żurawek, to moje też dobrze się mają, teraz tylko poluję na kolejne
 a co do żurawek, to moje też dobrze się mają, teraz tylko poluję na kolejne  
  a kalina może jeszcze do odratowania
 a kalina może jeszcze do odratowania   ja bym maść ochronną założył, opaski uciskowe i może jak raz się zrośnie, poza tym "prawa" gałązka (tak jak patrzec na zdjęcie) jest w lepszym stanie niż druga strona, a sama szczytowa jest jedynie pęknięta, więc zaryzykuj może
 ja bym maść ochronną założył, opaski uciskowe i może jak raz się zrośnie, poza tym "prawa" gałązka (tak jak patrzec na zdjęcie) jest w lepszym stanie niż druga strona, a sama szczytowa jest jedynie pęknięta, więc zaryzykuj może