Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
- 
				Grazia
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
Marysiu ale 100 zdjęć to chyba na miesiąc czy się mylę.

- 
				magdala

Marysiuamba19 pisze: Chyba będę musiała się bliżej zapoznać z Image.....
a najbardziej podoba mi się to ,że on sam zmniejsza zdjęcia !! Ile to mniej roboty
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39

MARYSIU ja jestem również zalogowna na Fotosiku . Po tych ich wszystkich kombinacjach nie umiałam wysłac zdjęcia . Wiec sie wylogowałam a wtedy bez nikakich wysłałam . Tez kupiłam mieczyki ale w OBI takie ładne wielokolorowe . Spróbuj sie wylogować i wysłac może sie uda

- roslynn
 - 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Nasza koleżanka Anitka ma zapewne sporo pracy przy tych wysyłkach. Ja swoje mieczyki dostałam w zeszłym tygodniu i widząc każdą cebulkę ubraną i opisaną tak pięknie , normalnie aż otworzyłam buzię. Napracowała sie dziewczyna.Ma ode mnie wielkie serducho za taką dokładność 

Ambo, ja czasami też wysyłam przez Image.. , moze troszkę dłużej to trwa ale nie nigdy problemów.
Pozdrawiam i miłego dzionka

Ambo, ja czasami też wysyłam przez Image.. , moze troszkę dłużej to trwa ale nie nigdy problemów.
Pozdrawiam i miłego dzionka
- Wisienka
 - Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45

Ja też nie jestem zalogowana na fotosiku.
Korzystam jeszcze z takiego programu, który jedna z naszych forumek polecała:
http://pl.tinypic.com/
Marysiu - z Anitką to faktycznie była zabawna historia. I jaka przyjemna niespodzianka.
Często się dziwię, jaki świat jest mały!

Korzystam jeszcze z takiego programu, który jedna z naszych forumek polecała:
http://pl.tinypic.com/
Marysiu - z Anitką to faktycznie była zabawna historia. I jaka przyjemna niespodzianka.
Często się dziwię, jaki świat jest mały!
Pozdrawiam serdecznie

Ambusiu! Witam na przedwiośniu! 

Już się cieszę na fotki w Twoim mistrzowskim wykonaniu! Nie może ich przecież zabraknąć, bo wszystkich nas inspirują!
Po zastanowieniu się wykupiłam na Fotosiku opcje za 47 zł. rocznie i wstawiam fotki na forach praktycznie bez ograniczenia i bez stresu. Tak sobie wydedukowałam.
Ciekawa jestem jak Twoja działka wygląda, jak będzie wyglądał taras, czy będą tam róże czy nie, jak zagospodarujesz żółtą ścianę i w ogóle wszystko co na Kaszubskiej się dzieje! Pozdrawiam!

Już się cieszę na fotki w Twoim mistrzowskim wykonaniu! Nie może ich przecież zabraknąć, bo wszystkich nas inspirują!
Po zastanowieniu się wykupiłam na Fotosiku opcje za 47 zł. rocznie i wstawiam fotki na forach praktycznie bez ograniczenia i bez stresu. Tak sobie wydedukowałam.
Ciekawa jestem jak Twoja działka wygląda, jak będzie wyglądał taras, czy będą tam róże czy nie, jak zagospodarujesz żółtą ścianę i w ogóle wszystko co na Kaszubskiej się dzieje! Pozdrawiam!
Ogród nad Oranią
Z miłością do Ogrodu - Orania

Z miłością do Ogrodu - Orania
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Grażynko nie mam pojęcia czy to jest na miesiąc, myślę że nie chyba nie wstawiłam 100 zdjęć w tym miesiącu 

Magdala, Jadziu, Wisienko - chyba już mam rozwiązanie problemu z Fotosikiem, po prostu się wylogowałam

Oranio - chyba wiosna zbliża się na prawdę - skoro przebudziłaś się ze snu zimowego
 Bardzo się cieszę, że zajrzałaś. Ja też mam nadzieję na Oraniowe opowieści w tym roku

Zobaczcie cebulki od Anitki - jak one to starannie zapakowała i opisała. A jeszcze dołożyła gratisy

Naprawdę polecam zakupy u niej. Pewnie zaraz mnie opiórkują za reklamowanie Anitki - ale to jest prawda!

Mix cebulek

Magdala, Jadziu, Wisienko - chyba już mam rozwiązanie problemu z Fotosikiem, po prostu się wylogowałam
Oranio - chyba wiosna zbliża się na prawdę - skoro przebudziłaś się ze snu zimowego

Zobaczcie cebulki od Anitki - jak one to starannie zapakowała i opisała. A jeszcze dołożyła gratisy
Naprawdę polecam zakupy u niej. Pewnie zaraz mnie opiórkują za reklamowanie Anitki - ale to jest prawda!
Mix cebulek- 
				Grazia

Marysiu,zawsze Twój ogródek był piękny ale teraz to będzie jak w bajce.Już nie mogę się doczekać jak wszystkie rozkwitną.Całusy,do zobaczenia.

- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39

MARYSIU oni pisza ,że na miesiąc . Nie powiem gdyby to była wiosna albo lato wtedy wysyła sie naprawdę duzo zdjęć . Mnie również pisza ,że wykonałam limit 1 GB . BZDURA  Staram sie zdjęcia wysyłac małe zdjęcia więc skad te Gigi wychodza . Najlepiej sie wylogowac . Naprawdę ładnie wszystko zapakowane i opisane . Będziesz na pewno zadowolona

Marysiu udane zakupy 

Co do zdjęć to również polecam Tinypic

Co do zdjęć to również polecam Tinypic
- amba19

Igor- witaj na Kaszubach i dziękuję za dobre słowo!
Grażynko - ja to się na razie nie mogę doczekać kiedy je posadzę

Jadziu - ja już nie ma siły do tego fotosika. Wylogowałam się i jakoś zdjęcia wchodzą, ale to jest do kitu, żeby trzeba było takie sztuczki robić aby normalnie zdjęcia wstawiać. Naprawdę trzeb usiąść spokojnie i przestawić się na inną opcję wstawiania zdjęć. Tylko - trochę mi czasu na to brakuje.
Aniu1 - ja już kiedyś wstawiałam przez Tinypic, tylko muszę sobie przypomnieć jak to było - bo trochę czasu minęło i zapomniałam jak to się robi
A to wspomnienie zeszłorocznej wiosny, jeszcze tylko półtora miesiąca....
- 13 kwietnia 2009r.

Grażynko - ja to się na razie nie mogę doczekać kiedy je posadzę
Jadziu - ja już nie ma siły do tego fotosika. Wylogowałam się i jakoś zdjęcia wchodzą, ale to jest do kitu, żeby trzeba było takie sztuczki robić aby normalnie zdjęcia wstawiać. Naprawdę trzeb usiąść spokojnie i przestawić się na inną opcję wstawiania zdjęć. Tylko - trochę mi czasu na to brakuje.
Aniu1 - ja już kiedyś wstawiałam przez Tinypic, tylko muszę sobie przypomnieć jak to było - bo trochę czasu minęło i zapomniałam jak to się robi
A to wspomnienie zeszłorocznej wiosny, jeszcze tylko półtora miesiąca....
- 13 kwietnia 2009r.- 
				Grazia

Czy to nad jeziorem ?
Byłam dzisiaj rano na zakupach w Tesco,Lidlu,Obi.Zawialiśmy sprawy szybko ale kwiatki kupiłam.Prymulski w Lidlu za14 99szt 10 szt.różne kolorki.W Lidlu jeszcze lilie 3 rodzaje po 3 cebule.Mąż włożył kilkanaście op.lilii,musiałam go hamować.Weszliśmy do tesco a tam znowu full lilii ale nic nie kupiłam,tylko szczypiorek - nasionka.

Byłam dzisiaj rano na zakupach w Tesco,Lidlu,Obi.Zawialiśmy sprawy szybko ale kwiatki kupiłam.Prymulski w Lidlu za14 99szt 10 szt.różne kolorki.W Lidlu jeszcze lilie 3 rodzaje po 3 cebule.Mąż włożył kilkanaście op.lilii,musiałam go hamować.Weszliśmy do tesco a tam znowu full lilii ale nic nie kupiłam,tylko szczypiorek - nasionka.
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Witaj Marysiu
Widzę, że nawet wspominasz na biało

Pozdrawiam.

Widzę, że nawet wspominasz na biało
Pozdrawiam.
- amba19

Grażynko - tak to nad jeziorem- na prawo od naszego pomostu. Muszę jutro zajrzeć do naszego Lidla. Lilii już raczej nie kupię( no chyba żeby były bardzo tanie 
 ) ale prymulki...???...
Marylko - to jakoś przypadkiem wyszło tak na biało

Marylko - to jakoś przypadkiem wyszło tak na biało
- 
				Grazia

Zaraz wstawię zdjęcie prymulek jeśli pozwolisz u Ciebie.