Roślinki zadbane, ceny niewygórowane... zawsze wyjeżdżam z pełnym bagażnikiem kombiaka

Targi w Chorzowie odstraszają trochę "dzikim tłumem" i tym "odpustem" naokoło

A jak tam "Mayday"?

Faktycznie... odpust sie z tego zrobił, szczególnie w tej edycji wiosennej. Na jesień jest znacznie spokojniej i w zasadzie większość stoisk to roślinne.gorzata76 pisze:Lesiu... warto, a Ty przecież masz niedaleko
Roślinki zadbane, ceny niewygórowane... zawsze wyjeżdżam z pełnym bagażnikiem kombiaka
Targi w Chorzowie odstraszają trochę "dzikim tłumem" i tym "odpustem" naokoło

"Mayday" - genialne!! Usmialiśmy się fantastycznie... jak zresztą cała widowniagorzata76 pisze:A jak tam "Mayday"?
 .
.  

Ponoć ceny drzewek są bardzo przystępne, już sie nie umiem doczekać
 Ponoć ceny drzewek są bardzo przystępne, już sie nie umiem doczekać 
 i muszę powiedzieć że pięknie Ci wychodzą rabatki i dobór roślinek:) a ten strój czerwonego kapturka ...dzieciństwo mi się przypomniało... tez kiedyś mnie tak ubierali, prawie identycznie
 i muszę powiedzieć że pięknie Ci wychodzą rabatki i dobór roślinek:) a ten strój czerwonego kapturka ...dzieciństwo mi się przypomniało... tez kiedyś mnie tak ubierali, prawie identycznie   będę zaglądać bo bardzo mi się spodobało co wyczyniasz w ogródku
  będę zaglądać bo bardzo mi się spodobało co wyczyniasz w ogródku 

ale nie martw się, będą jeszcze okazje. Może z nami się wybierzesz do Kunickich - wiekszy rabat wynegocjujemy
  ale nie martw się, będą jeszcze okazje. Może z nami się wybierzesz do Kunickich - wiekszy rabat wynegocjujemy  

Iwonko
 Iwonko

Ja już dawno zrezygnowałam z ich usług , kiedy spostrzegłam, że połowa moich zdjęć w wątkach jest niedostępna. Polecam http://tinypic.com/iwa27 pisze:Czy ktoś mi wytłumaczy jak teraz dodaje się zdjęcia w fotosiku. Nic z tego nie rozumiem

np TinyPic  Pierwsze okienko Pliki - oki rozumiem, wybrałam zdjęcie i jest Druga rubryczka Tagi - ratunku co to sa Tagi
 np TinyPic  Pierwsze okienko Pliki - oki rozumiem, wybrałam zdjęcie i jest Druga rubryczka Tagi - ratunku co to sa Tagi   co ja mam tam wpisać
 co ja mam tam wpisać   Typ pliku, wielkość - oki zostaje to co jest czyli zdjęcie i domyślne.... no i co dalej, jak przesłać to zdjęcie tutaj
 Typ pliku, wielkość - oki zostaje to co jest czyli zdjęcie i domyślne.... no i co dalej, jak przesłać to zdjęcie tutaj