WITAM WSZYSTKICH W SOBOTNIE POPOŁUDNIE . Przy sobocie po robocie można spokojnie zasiąść do ulubionych zajęć .
GABI a ja myslałam ,że to u nas sa takie drogie . Chyba jednak będe musiała się za nimi rozejrzec czyli za nasionkami .
KRYSIU u nas pada dzisiaj śnieg ,az nie chce mi sie patrzeć na to białe szalenstwo . I teraz własnie dochodzę do takiego wniosku . Duża kępa jest naprawdę ładniejsza
ELUŚ zobaczę ,czy ten mój wykiełkuje . Pierwszy raz dopiero go sieję i te nazwy mi sie pokićkały . Trzymom kciuki za Twojego pupila ,żeby sie znalazł Co ma byc to będzie .
ŻAŻA dziękuje za informację . Ja kazdego roku sypie wszystkie grzadki nawozem takim suszonym obornikiem . Może ona z tych bardziej żarłocznych
ROMCIU mnie one się równiez podobaja . Mam nadzieję ,że te cynie znów w tym roku zobacze . Nawet nie wiem czy te nasionka były z tych F1. Gdyby tak to będzie niewiadoma
OLU jak mogą przezyc to dlaczego traktowac ją jak jednoroczną roślinkę . Zobaczę ,czy zakwitnie i fajnie sie rozkrzewi
DOMINIS widzisz jaki masz kłopot z laikami . Czy te trociny to takie jakie się kupuje do chomika . Jak będę sie sciśle trzymała procedur to na pewno będę zadowolona . Zawsze myslałam ,że trzeba je duzo podlewac ,żeby były jędrne a tu czytam ,że nie . Tak to masz z takimi nieukami
ANIU nawet nie wiem . Ja im daję suszonego obornika tak jak i wszystkim kwiatkom ,ale na jesień wysypałam Dolomitem pod ciemierniki ,sasanki ach teraz już nie pamiętam . Mam dobrą ,ale krótką pamięc . Kurcze musze się dokształcic
ZASYŁAM WSZYSTKIM ODWIEDZAJĄCYM

I życzę MIŁEJ SOBOTY .