Jak tak mu się przydarzy, że przez nieposłuchanie (raz, czy drugi) padnie mu zakupiona przez niego roślinka, to sama zobaczysz, że przy następnych zakupach sam będzie Ciebie pytał co ty o tej zielenince myślisz. Tylko trochę cierpliwości - nic na siłę - wszystko młotkiem
Ja ze swoim tak miałam.
Witam
Ależ u Ciebie nowości
Widzę, że kolekcja hojek rośnie. Ładne okazy.
Piękne storczyki. Ten ciapaty falek super jest. No i cymbidium, na ich widok zawsze mam uśmiech, bo najbardziej je lubię ze wszystkich storczyków
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Alinko, pączki ma wszystkie. Kiedy go kupowałam dużego mrozu, mogło być co najwyżej -2... Wsiadłam w taksówkę, 10 minutek i już w domu:) Nie wygląda, żeby zdążyło zmarznąć...
Pozdrawiam, Maryla Pracuję nad kolekcją hoi, ficusów, storczyków i syngonium:) Spis treści
Oj ,to miałaś szczęście- ja niestety kupowałam moje z mężem w mróz. Pomimo natychmiastowego dowozu do domku i szybkiego załadunku i rozładunku-część storczyków zrzuciło pączki
Chociaż,te co kwitną wiele kompensują