Mój ogródek - KarolinaL
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- cappuccino
- Przyjaciel Forum

- Od: 25 cze 2007, o 19:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
cappuccino pisze:Masz rację. Dobry rydz - martwy rydz!
Dawidzie, a właściwie to zjadłbyś potem takiego "małego rydza"? Bo mnie by chyba w gardle stanął
Beatko, na to liczę! W ogóle to mam nadzieję, że najpierw wyremontują tą co jest (słyszysz Dawid?
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karolinko - mamy już ucztę grzybową i rydza na twardo, przydałoby się jeszcze coś na deser. A może by tak czarne jagódki ? Albo jeszcze lepiej czerwone. Myślę że w Krasnolandii powinno też rosnąć coś do podjadania na spacerku. Co Ty na to ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Teraz to już zaczyna powoli straszyć, jak to jesieniąchatte pisze:Karolinko, chcesz powiedzieć, że w Twoim ogrodzie straszy?![]()
Izeczko, u mnie w domu nadal używa się jajcarni! I dokładnie takiej jak tamta!
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
A u mnie sie nie używa, bo się zepsuła i nigdy nie pamiętam, zeby sobie kupić nowąKarolinaL pisze: Izeczko, u mnie w domu nadal używa się jajcarni! I dokładnie takiej jak tamta!![]()
Ale do tej Twojej jajcarni, to chyba jesteś ociupinkę za duża ;)
Za chryzantemę Tobie także należą się gratulacje, bo bardzo starannie musiałaś ją posadzić, skoro nawet tego nie zauważyła
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
O jakiej jacarni mówicie dziewczyny - znów coś mi uciekło, albo czegoś nie kapuję.
Karolinko- tę ścianę można zaliczyć do twoich sukcesów. Gdyby ją tynkował fachowiec, pewnie nic lepiej by nie wyglądała. Powiem więcej, po robocie fachowca te piękne roślinki pewno by tam nie rosły. Masz dziewczyno talent i tyle.

Karolinko- tę ścianę można zaliczyć do twoich sukcesów. Gdyby ją tynkował fachowiec, pewnie nic lepiej by nie wyglądała. Powiem więcej, po robocie fachowca te piękne roślinki pewno by tam nie rosły. Masz dziewczyno talent i tyle.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki