Jak widać, dziki robią nieco większe szkody na trawniku niż kreciki...

Wesołych snów!

. Różyczki ustawiłaś alfabetycznie - sprytnie.Mam prośbę masz może zdjęcie z bliska Twojej bramy wjazdowej - zaintrygował mnie jej kształt i chciałam skopiować
 . Różyczki ustawiłaś alfabetycznie - sprytnie.Mam prośbę masz może zdjęcie z bliska Twojej bramy wjazdowej - zaintrygował mnie jej kształt i chciałam skopiować  
  Kaśka
 Kaśka

Zaraz się przekonasz na zdjęciach. Niemniej jednak, zima i tak ma się już ku końcowi, jeśli nawet nie potrafi się z tym pogodzić. W ostatecznym starciu zwycięży wiosna, bo taka jest kolej rzeczy!
  Zaraz się przekonasz na zdjęciach. Niemniej jednak, zima i tak ma się już ku końcowi, jeśli nawet nie potrafi się z tym pogodzić. W ostatecznym starciu zwycięży wiosna, bo taka jest kolej rzeczy!   

Rozszyfrowałaś enigmę! "Zasłużyłaś" na zdjęcie bramy!
  Rozszyfrowałaś enigmę! "Zasłużyłaś" na zdjęcie bramy!   (Jest eksponowana na samo południe, bez krzty cienia, dlatego bardzo szybko się niszczy, mimo, że M. co roku ją odnawia.)
  (Jest eksponowana na samo południe, bez krzty cienia, dlatego bardzo szybko się niszczy, mimo, że M. co roku ją odnawia.) Jednak  o tej porze roku, wszystko jest znacznie mniej malownicze niż w pozostałych...
  Jednak  o tej porze roku, wszystko jest znacznie mniej malownicze niż w pozostałych...  

...
 ...  

) chociaż wraz ze śniegiem, ale może zacznie coś topnieć w końcu
 ) chociaż wraz ze śniegiem, ale może zacznie coś topnieć w końcu 

Gosia poleciła mi cię jako guru od róż
 Gosia poleciła mi cię jako guru od róż  . Więc z ciekawością zwiedzam Twoje włości. Na razie jestem w 2007 roku. Zwiedzam powoli, bo po drodze dużo się dowiaduję. Bardzo podoba mi się poradnik "traktowania" róż. Pozdrawiam serdecznie. Kasia
 . Więc z ciekawością zwiedzam Twoje włości. Na razie jestem w 2007 roku. Zwiedzam powoli, bo po drodze dużo się dowiaduję. Bardzo podoba mi się poradnik "traktowania" róż. Pozdrawiam serdecznie. Kasia

Margo2 pisze:Widzę Kasiu, że za namową zajrzałaś do Ali. Naprawdę jest co oglądać i czytać.

Teraz muszę poczytać jak o nie dbać i nic tylko kupować. Fleur bardzo dziękuję
 Teraz muszę poczytać jak o nie dbać i nic tylko kupować. Fleur bardzo dziękuję