. Może mnie widziałaś w stroju roboczym jak wyjechałam z kopalni
 . Może mnie widziałaś w stroju roboczym jak wyjechałam z kopalni   Czyli Gosiu znów zapowiada się imprezka
 Czyli Gosiu znów zapowiada się imprezka  

. Może mnie widziałaś w stroju roboczym jak wyjechałam z kopalni
 . Może mnie widziałaś w stroju roboczym jak wyjechałam z kopalni   Czyli Gosiu znów zapowiada się imprezka
 Czyli Gosiu znów zapowiada się imprezka  

dam ci znać jak będzie tak daleko
 dam ci znać jak będzie tak daleko  Aniu, ale byśmy się ucieszyły gdyby u nas zawitała królowa róż
  Aniu, ale byśmy się ucieszyły gdyby u nas zawitała królowa róż  

już nie mogę się doczekac . Dzis już M. powiedziałam ,ze znów szykuje sie spotkanie
 już nie mogę się doczekac . Dzis już M. powiedziałam ,ze znów szykuje sie spotkanie  

Rysuję, przeglądam katalog, gumuję i znowu rysuję i tak w kółko, a co to chyba wszyscy tu wiedzą
  Rysuję, przeglądam katalog, gumuję i znowu rysuję i tak w kółko, a co to chyba wszyscy tu wiedzą  
  ze mnie to taki siewca jak z koziej .... akentasza
 ze mnie to taki siewca jak z koziej .... akentasza   

Tam choć sobie wybiorę krzaczek jaki mi się spodoba, a tu - kupujesz kota w worku, no i co właściwie ja miałabym zrobić teraz z kupioną sadzonką róży, azali, czy piwonii. Normalnie nie wiem co robić
 Tam choć sobie wybiorę krzaczek jaki mi się spodoba, a tu - kupujesz kota w worku, no i co właściwie ja miałabym zrobić teraz z kupioną sadzonką róży, azali, czy piwonii. Normalnie nie wiem co robić 
 , a wiosną pojedziemy do Kunickich... po rabat
 , a wiosną pojedziemy do Kunickich... po rabat 

Kurcze.. a ja już się tam tyle razy do Kunickich wybierałem po sadzonki winorośli i nigdy mi się dotrzeć nie udałogorzata76 pisze:Weź na wstrzymanie, a wiosną pojedziemy do Kunickich... po rabat
 . Mówisz, że warto i po inne rośliny?
. Mówisz, że warto i po inne rośliny? . Generalnie widzę, że warto kupować jak ktoś sie specjalizuje w jakiejś grupe roślin (na po kilkanaście do kilkudziesięcu odmian), a nam zależy na jakimś konkretnym egzemplarzu, albo osoby które wyprzedają "nadwyżki" z własnego ogdodu i mają tylko kilka sztuk wystawione. Ewentualnie jeszcze cebulki kwiatowe ... ale i tu czasami wyrasta nie ten kolor co się zamawiło.
. Generalnie widzę, że warto kupować jak ktoś sie specjalizuje w jakiejś grupe roślin (na po kilkanaście do kilkudziesięcu odmian), a nam zależy na jakimś konkretnym egzemplarzu, albo osoby które wyprzedają "nadwyżki" z własnego ogdodu i mają tylko kilka sztuk wystawione. Ewentualnie jeszcze cebulki kwiatowe ... ale i tu czasami wyrasta nie ten kolor co się zamawiło.