Marylko, cudne zakupy! Catleya śliczna Druga pewnie jej dorówna urodą. Cymbidium ma fajny delikatny kolorek. Ach, piękne widoki I widzę, że hoje Cię zauroczyły
Dziękuję kochane serdecznie Miałam jeszcze ochotę na wielkie białe dendrobium nobile, ale kosztowało 50zł i mąż się skrzywił... Ale żałuję bo to było olbrzymie dendrobium i calutkie w kwiatach...
A hojki to choroba nieuleczalna i ciągle postępująca, więc żałuję bardzo, że tylko jedną kupiłam... Ale nie było innych
Pozdrawiam, Maryla Pracuję nad kolekcją hoi, ficusów, storczyków i syngonium:) Spis treści
Dziękuję serdecznie za komplementy dla moich nowinek;) Mój mąż właśnie powiedział, że nie miałby nic przeciwko temu dendrobium, więc przy najbliższej okazji będzie kupione
Pozdrawiam, Maryla Pracuję nad kolekcją hoi, ficusów, storczyków i syngonium:) Spis treści
Witaj, odwiedziłam dzisiaj LM i Obi i mają dużo kwiatków przecenionych storczyki po 8,99(LM), 10 (Obi) chyba, ale takie na odchówek Jednak, jak tworzysz kolekcję to uprzejmie donoszę
No i nie będę odkrywcza, ale roślinki śliczniutkie
Pamelko, będe w Obi albo LM najwcześniej w sobotę... Mam nadzieję, że zostanie coś dla mnie.. Serdecznie dziękuję Ci za wieści Alinko, ja na stan swoich nie narzekam.. Pani sprzedawczyni super mi wszystko zapakowała i nie zmarzły.. Szkoda Twojego