Zieloni przyjaciele Kati
-
marzena 63
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zieloni przyjaciele Kati
Po jakim czasie
-kobieto - i dlaczego głupio :roll:Masz już dużo stron,więc utwórz nową część ,umieść zdjęcia i pisz śmiało

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
I nie tylko Monikotreissi pisze:Mam nadzieję, że Kasia się nie pogniewa, że za Nią piszę...![]()
Otóż moje kochane udało mi się skontaktować z Kasieńką i u Niej wszystko w porządkuZagląda do Nas na forum, ale się nie odzywa, bo uważa, że to głupio po takim czasie... Tak więc Kasiu, tak jak Ci pisałam, jeśli masz ochotę to śmiało pisz
Jestem pewna, że dziewczyny myślą tak samo
Kasiu, my tu jesteśmy. Czekamy na Ciebie i kontynuacje Twojego wątku.marzena 63 pisze:Po jakim czasie-kobieto - i dlaczego głupio :roll:Masz już dużo stron,więc utwórz nową część ,umieść zdjęcia i pisz śmiało
![]()
Zatem .... do dziela kobieto
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jest mi strasznie głupio, że Was zostawiłam bez słowa i strasznie miło, że o mnie pamiętacie. Kochani jesteście.
Monia wspomniała, że przyznałam iż do Was zaglądam. Tak faktycznie jest od 4 miesięcy. Każdy wraca na stare śmiecie.
Moniko nie gniewam się.
Co do nowego wątku to obawim się że nie ma co pokazywać, bo nic w moich zielonych nie słychać. Nic nie przybyło, a raczej sporo ubyło.
Zmieniłam kolor wyróżnienia w tekście z uwagi na rezerwację zieleni dla obsługi forum.
/Zgredo
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Kasiu cieszę się, że się odezwałaś i że się nie gniewasz 
- miluck

- Od: 22 lut 2008, o 21:03
Kasiu
super ,że już jesteś 
- koniczynka

- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
I choć na innych wątkach zostaw jakiś ślad, bo dziewczyny się zatęsknią i będziesz je miała na sumieniu.

- kati-1976

Jagódko, Gosiu
Wieśku, nie mogę dopuścić do tego.
Zacznę zostawiać po sobie ślady.
Wieśku, nie mogę dopuścić do tego.
-
Grzdyl
Kogo ja tu widzę
,kupę lat.
Chyba nie wiesz, że po Twoim odejściu wątek kaktusowy mocno ucichł na kilka miesięcy. Choć później przez lato się ożywił, to teraz, gdy kaktusy śpią, znowu mniejszy tam ruch. Pokaż się tam również "starym znajomym". Z pewnością mile Cię przywitają.
Chyba nie wiesz, że po Twoim odejściu wątek kaktusowy mocno ucichł na kilka miesięcy. Choć później przez lato się ożywił, to teraz, gdy kaktusy śpią, znowu mniejszy tam ruch. Pokaż się tam również "starym znajomym". Z pewnością mile Cię przywitają.
- kati-1976

Władku
Zauważyłam, że na forum sukulentowym jest spokojniej. Zaglądam i tam, chociaż się nie udzielam.
Myślałam,że zamieszczę zdjęcia tegorocznych kwiatów kaktusów ale po awarii systemu zdjęcia szlag trafił.
Jednym słowem nie mam z czym wrócić do kaktusiarzy.

Zauważyłam, że na forum sukulentowym jest spokojniej. Zaglądam i tam, chociaż się nie udzielam.
Myślałam,że zamieszczę zdjęcia tegorocznych kwiatów kaktusów ale po awarii systemu zdjęcia szlag trafił.
Jednym słowem nie mam z czym wrócić do kaktusiarzy.
-
Grzdyl
Nie nasz z czym? To Ciebie tam brakuje (choć Twoich kaktusów również). Jazda więc do tamtego działu. 
- katarzyna3221
- 500p

- Od: 25 lis 2009, o 21:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj
moja imienniczko .Przeżyłam
oczopląs, Kasiu ile Ty masz kwiatów i to takie piękniutkie .Kasiu ogląda ze mną mój syn a on ostatnio się ZAKAKTUSIŁ
Nawet kupiłam mu już dwa .I dojrzeliśmy w Twoim wątku mnóstwo malutkich kaktusików ,syn się śmieje że w same Walentynki będą obchodzić roczek u Ciebie w domu ,bardzo jest ciekawy jak one wyglądają na dzień dzisiejszy ile może taki maluszek urosnąć przez rok 
Idź do tych co kwiaty posiadają -oni dobre serca maja...
1 -wątek..zapraszam do moich doniczkowych zielonych..KLIKNIJ I ZOBACZ
2-wątek ..Słonecznikowe i inne prace Kasi..KLIKNIJ I ZOBACZ
1 -wątek..zapraszam do moich doniczkowych zielonych..KLIKNIJ I ZOBACZ
2-wątek ..Słonecznikowe i inne prace Kasi..KLIKNIJ I ZOBACZ
- Natalia_m
- 50p

- Od: 14 lut 2010, o 10:22
- Kontakt:
Kasiu, jestem zaskoczona. Masz piękne kwiaty w domu. U mnie na razie jakoś nie rosną może coś źle robię. Dopiero zaczęłam się interesować 2 lata temu. zazdroszczę ci.
Zapraszam do mojej galerii http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=31497
- kati-1976

Kasiu i Natalko witam w moim wątku i dziękuję za miłe komplementy.
Natalko muszę skoczyć do Twojego wąteczku, bo jakoś nie wierzę, że roślinki Ci nie chcą rosnąć
Kasiu życzę synowi powdzenia w hodowli kaktusów. Są to bardzo wdzięczne i mało wymagające roślinki. Rosną jednak bardzo wolno i te zeszłoroczne maluszki są niewiele większe niż rok temu. U mnie od jesieni siedzą o suchym pysku
w chłodnej piwnicy rodziców w kartonowych pudłach, więc nawet nie wiem jak teraz wyglądają:roll:
Natalko muszę skoczyć do Twojego wąteczku, bo jakoś nie wierzę, że roślinki Ci nie chcą rosnąć
Kasiu życzę synowi powdzenia w hodowli kaktusów. Są to bardzo wdzięczne i mało wymagające roślinki. Rosną jednak bardzo wolno i te zeszłoroczne maluszki są niewiele większe niż rok temu. U mnie od jesieni siedzą o suchym pysku
- Natalia_m
- 50p

- Od: 14 lut 2010, o 10:22
- Kontakt:
Kasiu, mi nie che rosnąć ładnie paprocie, benjamin zrzuca liście ach, nie wiem czemu stał cały w swoim miejscu.
Zapraszam do mojej galerii http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=31497