-kobieto - i dlaczego głupio :roll:Masz już dużo stron,więc utwórz  nową część ,umieść zdjęcia i pisz śmiało
 -kobieto - i dlaczego głupio :roll:Masz już dużo stron,więc utwórz  nową część ,umieść zdjęcia i pisz śmiało  

I nie tylko Monikotreissi pisze:Mam nadzieję, że Kasia się nie pogniewa, że za Nią piszę...
Otóż moje kochane udało mi się skontaktować z Kasieńką i u Niej wszystko w porządkuZagląda do Nas na forum, ale się nie odzywa, bo uważa, że to głupio po takim czasie... Tak więc Kasiu, tak jak Ci pisałam, jeśli masz ochotę to śmiało pisz
Jestem pewna, że dziewczyny myślą tak samo
 bo i facetów zielonaskowo zakręconych też tu nie brakuje.
 bo i facetów zielonaskowo zakręconych też tu nie brakuje.   

Kasiu, my tu jesteśmy. Czekamy na Ciebie i kontynuacje Twojego wątku.marzena 63 pisze:Po jakim czasie-kobieto - i dlaczego głupio :roll:Masz już dużo stron,więc utwórz nową część ,umieść zdjęcia i pisz śmiało

Przyznaje, że w większości z mojej winy. Dużo czasu poza domem, niestety. Póki co będę nadal do Was zaglądać i śledzić losy Waszych zielonych.
 Przyznaje, że w większości z mojej winy. Dużo czasu poza domem, niestety. Póki co będę nadal do Was zaglądać i śledzić losy Waszych zielonych.

super ,że już jesteś
 super ,że już jesteś 

Zacznę zostawiać po sobie ślady.
 Zacznę zostawiać po sobie ślady. ,kupę lat.
  ,kupę lat.  

moja imienniczko .Przeżyłam
 moja imienniczko .Przeżyłam   

oczopląs, Kasiu ile Ty masz kwiatów i to takie piękniutkie .Kasiu ogląda ze mną mój syn a on ostatnio się ZAKAKTUSIŁ
 oczopląs, Kasiu ile Ty masz kwiatów i to takie piękniutkie .Kasiu ogląda ze mną mój syn a on ostatnio się ZAKAKTUSIŁ  

Nawet kupiłam mu już dwa .I dojrzeliśmy w Twoim wątku mnóstwo malutkich kaktusików ,syn się śmieje że w same Walentynki będą obchodzić roczek u Ciebie w domu ,bardzo jest ciekawy jak one wyglądają na dzień dzisiejszy ile może taki maluszek urosnąć przez rok
  Nawet kupiłam mu już dwa .I dojrzeliśmy w Twoim wątku mnóstwo malutkich kaktusików ,syn się śmieje że w same Walentynki będą obchodzić roczek u Ciebie w domu ,bardzo jest ciekawy jak one wyglądają na dzień dzisiejszy ile może taki maluszek urosnąć przez rok 

w chłodnej piwnicy rodziców w kartonowych pudłach, więc nawet nie wiem jak teraz wyglądają:roll:
 w chłodnej piwnicy rodziców w kartonowych pudłach, więc nawet nie wiem jak teraz wyglądają:roll: