Oj droga imienniczko- romantyczna dusza w Tobie tkwi...Alina662 pisze:A WIECZOREM CISZA POKRYWA ŚWIAT...Wieczór jest wielkim wyciszeniem po trudach dnia... Przez pola ,łąki ,góry Idzie noc w bezgwiezdnej koronie Przepędza dzień, blask słońca , chmury Kładąc cień na zmęczone skronie Księżyc, co właśnie się obudził zapalił gwiazdy na ciemnym niebie Dzięki nim nie będzie się nudził I tysiące uśmiechów będzie słał do Ciebie Ty teraz bezpieczny blaskiem księżyca spowity Złóż swoją główkę na miękkiej podusi I niech piękny sen Cię już powita I wszystkie problemy i troski zdusi... KOLOROWYCH SNÓW życzę i nawet buziaka dorzuce :o)
![]()
![]()
Może w końcu opanuję ogród....
- Alima2
- 1000p

- Od: 16 sie 2009, o 22:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Może w końcu opanuję ogród....
- Alima2
- 1000p

Witaj Izo[Iza] pisze:Alino, wiedziesz niesamowicie kolorowe życie. Takie podróże... Ja nigdy nie wyjechałam nawet na 1 dzień z Polski. Moi znajomi, owszem, wyjeżdżają czasem na wakacje do Turcji, Grecji, ale ... Finlandia, Chiny... Mi by nawet do głowy nie przyszło, ze możnaby tam pojechaćMasz bajkowy zwierzyniec, a dzieci mają iecodzienne pasje. Do tego piękny dom pełen czarodziejskich bibelotów i tajemniczy ogród. Zaglądanie do Twojego wątku to prawdziwa przygoda. Będę Cię jeszcze odwiedzać. Pogłaszcz ode mnie swoje czworonogi. Kózka nie bodzie czasami?
Bardzo dziękuję
Zapraszam serdecznie do domku i ogrodu...
Co do kózki- to jest tak...jest to wybitnie złośliwa jednostka- bodzie nie miłosiernie- tylko wyjdź z domu bez smakołyka w ręce- zaraz poznasz jej różki
W całym tym ambarasie- mamy tylko jedno szczęście- jest to miniaturka- ciut większa od kota - więc razy nie są zbyt bolesne
Podzdrawiam
- Alima2
- 1000p

Tak znam tę rasętrzynastka pisze:Alinko to mamy podobne gusta bo ja też mam owczarka ale Border collie to blisko spokrewnione psydlatego zaraz Twojego wypatrzyłam
słodki jest
Nasz Larsik jest już emerytem (co nie znaczy ,że nie wypuszcza się na miasto w celu zapoznania ....
Generalnie jest już na lekach przeciwbólowych ze 2 lata ( dostaje blokady) chodzi powoli i pokazuje,że go łapki bolą...no-chyba ,żeby jakaś chętna panienka pod płotem przeparadowała- wtedy bez problemu przesadzi płot i znika na 2 dni....
- Alima2
- 1000p

Witaj EluElizabetka pisze:Alinko piękne te amarylisy....musze pomyśleć gdzie by je ustawić.![]()
A milusińskim na pewno cieplutko z takimi ubrankami.
W pracy masz na pewno teraz sporo roboty....to się nie przepracuj.![]()
Miłego tygodnia życzę.
Amaryliski zakwitły faktycznie pięknie- ale jedne juz przekwitły inne jeszcze totalnie śpią- i to niestety nie wygląda ciekawie. W przyszłym roku gdzieś je schowam i będę do pokoju wystawiała tylko kwitnące. A dzisiaj zakwitły mi żonkile- zaraz zrobię zdjęcia
Pozdrawiam
- tadeo
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 mar 2009, o 11:28
Witam.U mnie białe kwiaty to yuka.No ale u Ciebie cosik ciężko wchodzą te fotki z ostatniego wypadu.Mój bagaż przekraczał 70kg.ciekaw jestem jak u Ciebie.Pozdrawiam Tadeusz
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czyżby te pieski miały w genach granie w piłkę???
bo znam 2 ...znałam może....które tez super grały....jeden stał zawsze na bramce....
ale supper to wyglądało-było to bardzo dawno temu-zdjęć brak 
bo znam 2 ...znałam może....które tez super grały....jeden stał zawsze na bramce....
- Alima2
- 1000p

- Alima2
- 1000p

Chyba masz rację- sąsiadowi tak podobało się kiedy moje dzieci ( 10 lat temu) całymi dniami grały z Larsem " w nogę" ,że nabył suczkę- ona też pilnowała pod bramą kiedy dzieciaki wrócą ze szkoły z piłką w pysku. Mój piesior jest już statecznym dziadziusiem...ale jak zapytasz -Larsik gdzie piłeczka-zawsze wie gdzie ją ma!!!grazynarosa22 pisze:Czyżby te pieski miały w genach granie w piłkę???
bo znam 2 ...znałam może....które też super grały....jeden stał zawsze na bramce....ale supper to wyglądało-było to bardzo dawno temu-zdjęć brak
- tadeo

- Od: 1 mar 2009, o 11:28
No to mamy początki.Dziękujemy i prosimy o jeszcze.
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Alinko zarąbiste foty warto było na pewno!!! ja kocham takie miejsca 
Co do Larsika to On jak mój Bordi kocha piłkę gania za nią i może nie jeść a będzie grał
jak napisała Grażynka mają to chyba w genach 
Co do Larsika to On jak mój Bordi kocha piłkę gania za nią i może nie jeść a będzie grał
- Alima2
- 1000p

Tadeusz- dla Ciebie..będą jutro ogrodytadeo pisze:No to mamy początki.Dziękujemy i prosimy o jeszcze.
- Alima2
- 1000p

Celinko- ja byłam na zorganizowanej wycieczce- nie na zakupach ( co nie znaczy,że wiosną nie wrócę!!!) Poddałam się programowi- i wiele zwiedziłam z teatrami chińskimi włącznie.Bardzo mi się podobało!!trzynastka pisze:Alinko zarąbiste foty warto było na pewno!!! ja kocham takie miejsca
Co do Larsika to On jak mój Bordi kocha piłkę gania za nią i może nie jeść a będzie grałjak napisała Grażynka mają to chyba w genach
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Alima2
- 1000p

Śliczne-bardzo dziękuję..........chociaż nie rozumie co Wam się w tej zimie nie podoba- JEST ŚLICZNIE.....wyjdzcie do lasu...popatrzcietrzynastka pisze: