Witajcie Grażynko i Agnieszko nad morzem.Tak to w życiu bywa ,że nie zawsze mamy to co chcemy.Ja np.chciałabym mieszkać w górach a patrzę na morze.Pozdrawiam Grażyna
Pawle,nie wiem na ile znasz Kościerzynę ale podaję namiary.Jest bto Koscierzyna Wybudowanie ogrodnictwo państwa Wentów.Na rondzie przy Urzędzie Miasta kierować się drogowskazem na Słupsk i Łebę.Znowu na rondzie w prawo i znowu drogowskaz na Ślupsk ,Łeba.Dojeżdżasz do Kośc.Wyb.i tam zwalniasz bo można przegapić przed kapliczka wjeżdżasz w boczna drogę i tam już trafisz bez problemu.Warto jechać ,obejrzeć i kupić.Większość zakupów tam właśnie robię.Tam kupuję róże.Mają świetny wybór.W tym roku pojadę tam z dobrym aparatem.
Grażynko, dziękuję za te piękne zdjęcia z Kościerzyny Muszę koniecznie o tym miejscu powiedzieć Rodzicom- mają dom w okolicach Lęborka, więc lepiej tam zaopatrywać się w rośliny niż w Warszawie.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Grażynko, tyle opowiadałaś mi o tej szkółce, ale nie mówiłaś o cudownym ogrodzie
Ja tu kombinuję jak pojechać w tym roku do Dobrzycy a mam takie cudo o rzut beretem od działki.
W tym roku zaczynam sezon od wizyty u pp. Wentów
I nawet wiem co u nich kupię! Białą różę!
No to teraz będę szukać jaka to będzie odmiana!