Mój ogródek - kogra - 1cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko - jeśli u ciebie tak zapowiada się jesień to czekam na nią z niecierpliwością :)

Piękne roślinki ;)
Dawid
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

To pewnie wcale nie ostatnie kwiatki, może jeszcze coś zakwitnie i będzie cieszyć oczy.
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko , ostatnie? Mama nadzieję , że jeszcze nie. Bardzo piękne kwiaty. Nawłoć to chyba mówi nam dzień dobry :wink: :D
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Tengel27 - tak właśnie się zapowiada Dawidzie ale już niewiele będzie kwitło, bo tylko astry nowoangielskie czy belgijskie i chryzantemy. Ale dobre i to.

Eleko - tak jak napisałam wyżej, coś jeszcze powinno zakwitnąć, ale nie będzie to burza kwiatowa. Dojdą jednak jeszcze kolory liści i to będzie przy słonecznym niebie piękny jesienny widok.

Barbarko - masz rację , nawłoć to zwiastun jesieni. Ale ona też może być piękna i mam nadzieję że jeszcze będzie cieszyć kolorami.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

kogra pisze:Ostatnie kwiaty tuż przed nadejściem jesieni :cry:

Nie wierzę :D :D :D :D :D :D
W takim ogrodzie jak Twój nie ma końca kwitnienia Grażynko!
Dopóki nie nadejdzie mróz,kwiaty będą kwitły a ogród będzie kolorowy ...oby jak najdłużej. :wink: :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

I wzajemnie KaRo - tobie też tego życzę. :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Póki w ogrodzie troche kolorku nie trzeba myśleć o jesieni (odezwała się optymistka :wink: ). U Ciebie wciąż pięknie i kolorowo, zresztą nawet jak jesień już faktycznie przyjdzie, to podejrzewam, że w kogrobuszu nadal będzie na co popatrzeć :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Muszę się wam pochwalić. Byłam na wycieczce w zeszłym tygodniu w pasiece na Mołczynie - to taka górka malutka koło Tułu przed Czantorią. Jako że Beskidy także miodem płyną a nie tylko z widoków są słynne. To co tam zobaczyłam, warte jest chyba pokazania.
Zaopatrzyłam się też w płynny miodek, który palce lizać :roll: , taki dobry - spadziowy, lipowy, wielokwiatowy i jaki by kto sobie nie życzył. Wszystko prosto z barci, świeżutkie i pachnące.
Zobaczcie sami. :lol: :lol: :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ale świetne! W takim ulu to sama bym chętnie zamieszkała :wink: I jak pięknie tam! :D
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Oj ,Karolinko - nie dość że przepięknie to jeszcze poimprezować można. Urządzają tam wiele spotkań, i imprez jak festyny, miodobrania, spotkania towarzyskie a nawet wesela tam się odbywają. Latem to wspaniały teren do takich imprez a jakie widoki :roll: :shock: . A dookoła las i brzęczenie pszczół tylko słychać, taka cisza - oczywiście jak nic innego się tam nie dzieje. :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A w ogródku już naprawdę robi się jesiennie. :cry: :cry:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ej Grażynko, Ty już nie pierwszy raz pokazujesz "jesień" w swoim ogrodzie, a potem serwujesz taka gamę kolorów, że u mnie to w pełni lata tak nie było :lol: :wink:
Grzegorz B

Post »

Grażynko, nie ulegaj jesiennemu nastrojowi, bo jeszcze kolorów u Ciebie cała masa i niech jesień sobie jeszcze poczeka. Chyba że jasień tak właśnie u Ciebie wygląda, to ja chcę takiej jesieni :wink:

Grażynko wpadłem do Ciebie na miodzik, a Tu nic, gdzież go ukryła. Bym zaglądnął do tych bajecznych uli, ale obawiam się reakcji pszczół. Strach mi nie pozwala, więc aby jednak osłodzić sobie troszkę wieczór podjadłem Trochę owocków z ostatnich Twoich zbiorów. Pyszności ;:8 .

Takich malutkich żółtych śliwek jeszcze nie widziałem. Qrczę to ja chyba mało widziałem :oops:
barbarka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 maja 2007, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko te ule :shock: no bombowe są po prostu :D

Wiesz co jeśli u Ciebie tak wygląda jesień to tylko pozazdrościć . Całą gamą pięknych barw sie mieni :wink: Pieknie :D
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Barbarko - nie zawsze tak wygląda u mnie jesień, dzisiaj leje jak z cebra i jest ledwo 11 stopni a wczoraj było 7.Ale pięknie jeszcze będzie i wtedy z pewnością pokażę. A ule są świetne. Mnie też się bardzo podobają.

Grzesiu - jak tu nie ulegać nastrojowi kiedy pogoda jest taką że tylko uciekać pod pierzynę i jak misio przespać ją aż się poprawi. A miodziku było że o..jejku... :roll: , po prostu :shock: . Nie wiadomo było co wybrać. Były nawet świece woskowe - och jak one pachniały ? :roll: Poczęstowano mnie też miodunką - to dopiero był rarytas , w życiu takiej nie piłam. Aż mi się nogi ugięły. Nie żeby była taka mocna, ale tak aromatyczna i rozgrzewająca, że zaraz musiałam zdjąć sweter/tylko/ . Czysty miodek i cytryna z posmakiem cynamonu i gożdzików - chyba. Coś niesamowitego, ale receptura okazała się tajemnicą gospodarza. :wink: :lol:

Karolinko - nie zauważyłam, żeby u Ciebie było mniej kolorowo.Też jest ślicznie i przytulnie. No i mam nadzieję że kiedy twój ogródek zarumieni się kolorami przebarwiających się liści, to nam go pokażesz. :lol: :lol: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”