Mały ogródek basowej cz.3
- mag
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mały ogródek basowej cz.3
Basówka, no nie mów, że lenistwo... buszowanie po all, to ciężka praca, a ile samozaparcia potrzebuje... 
O , to,to , Madzik! Święte słowa z Twoich ust płyną!
Jeszcze,żeby jakieś efekty tego buszowania były! Oprócz mętliku - jedynie królik jako - tako "przerobiony"
Jeszcze,żeby jakieś efekty tego buszowania były! Oprócz mętliku - jedynie królik jako - tako "przerobiony"
Pozdrawiam,Małgorzata
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aneczko, dziękuję za żółte pozdrowienia
( przez moją nieobecność umknęły mi te kolorowa tygodnie - a to przecież takie miłe....
)
Moje liliowe plany są spore , niedługo zobaczę ,że mi pola brakuje....
Lecę do Ciebie z rewanżem!
Moje liliowe plany są spore , niedługo zobaczę ,że mi pola brakuje....
Lecę do Ciebie z rewanżem!
Pozdrawiam,Małgorzata
Oleńko, pięknie dziękuję za dalie!
A już myślałam , że moje daliowe chciejstwa drzemią gdzieś głęboko w moim sercu i duszy ( a jestem w trakcie robienia listy u Królika).....chyba je z tej drzemki wyrwałaś...

A już myślałam , że moje daliowe chciejstwa drzemią gdzieś głęboko w moim sercu i duszy ( a jestem w trakcie robienia listy u Królika).....chyba je z tej drzemki wyrwałaś...
Pozdrawiam,Małgorzata
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Gosiu , zamawiaj , zamawiaj ja mam kolekcję Legutki a Ty będziesz miała Królika . Porównamy

- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Jak miło Cię widzieć wreszcie
Te Twoje słynne lilie to ja bym chciała w łanach zobaczyć, a nie pojedyncze zbliżenia. Tylko jak tu wytrzymać do lipca?? Radzę dobrze zaczynaj już podganiać pierwsza partię
Te Twoje słynne lilie to ja bym chciała w łanach zobaczyć, a nie pojedyncze zbliżenia. Tylko jak tu wytrzymać do lipca?? Radzę dobrze zaczynaj już podganiać pierwsza partię
Witaj,Aguś
No cóż....pierwsza partia czeka w doniczkach w garażu na lepsze czasy...Na pewno zakwitną wcześniej.
Nie tak dorodnie , ale już jesienią nie miałam miejsca,żeby je w gruncie posadzić...
łany , mówisz?Może coś da się zrobić.Nie będą to łany przez duże " Ł" , ale zawsze...Po przeglądnięciu archiwum dochodzę do wniosku ,że mam zdecydowanie za mało zdjęć z perspektywy....

No cóż....pierwsza partia czeka w doniczkach w garażu na lepsze czasy...Na pewno zakwitną wcześniej.
łany , mówisz?Może coś da się zrobić.Nie będą to łany przez duże " Ł" , ale zawsze...Po przeglądnięciu archiwum dochodzę do wniosku ,że mam zdecydowanie za mało zdjęć z perspektywy....

Pozdrawiam,Małgorzata
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Na pierwszym zdjęciu jest niesamowity ten lilaróż.

-
vita

- Od: 5 sie 2009, o 20:08
Pozdrawiam,Małgorzata
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
No o tym właśnie mówiębasow@ pisze:Witaj,Aguś![]()
..Po przeglądnięciu archiwum dochodzę do wniosku ,że mam zdecydowanie za mało zdjęć z perspektywy....![]()
Aguś - nadrobię to w tym sezonie - obiecuję.
Wiktorio , no więc udało nam się ją , tu , na forum , zidentyfikować ( oczywiście na 99 %, jak to z liliami bywa.... ) Najprawdopodobniej jest to Euridyke...Po prostu ją ubóstwiam!

Przepraszam ,że wcześniej Ci nie odpowiedziałam ,ale umknął mi Twój post...
Wiktorio , no więc udało nam się ją , tu , na forum , zidentyfikować ( oczywiście na 99 %, jak to z liliami bywa.... ) Najprawdopodobniej jest to Euridyke...Po prostu ją ubóstwiam!

Przepraszam ,że wcześniej Ci nie odpowiedziałam ,ale umknął mi Twój post...
Pozdrawiam,Małgorzata
-
vita

- Od: 5 sie 2009, o 20:08
Coś czuję, że ja też mogę ją ubóstwiać! Wytworna lilia! Gdzie poddałaś ją identyfikacji?Wiktorio , no więc udało nam się ją , tu , na forum , zidentyfikować ( oczywiście na 99 %, jak to z liliami bywa.... ) Najprawdopodobniej jest to Euridyke...Po prostu ją ubóstwiam!