WITAM WSZYSTKICH MOICH PRZYJACIÓŁ . Nareszcie mogłam zająć się tym co lubię czyli wreszcie odpaliłam kompa . Trochę odwiedziny się przeciągneły ,ale nareszcie przychodzi wszystko do normalności . Od rana sypie drobny śniezek i już dosyć trochę go nasypało . Nasz pan dozorca na pewno znów się piekli ,że niebo zsyła mu robotę

to ja też pokazę Wam biało -żółty kwiatuszek
ANIU -taro Dzięki za piękny kolorek liliowca i buziaczki
ANIU DS dziwisz się . Ty na pewno tak jak my wszyscy marzysz o słoneczku i żeby zobaczyć swoje królowe w pełnym rozkwicie ,a szczególnie nowości . Kto z nas tego nie pragnie
AGA u mnie tak samo jak u Ciebie zima ,ale do takiego rozgrzania nie trzeba opału wystarczy tylko parę fotek
Oj KRYSIU niestety imprezka się przeciągnęła ,ale dzisiaj już wreszcie uporałam sie ze wszystkim i jestem tam gdze mam byc -czyli z Wami . Piękne korony ciekawe czy w tym sezonie u mnie już zakwitna
KRSIU -ADO No właśnie bal u weteranów sie przeciągnął ,ale jak się bawić to się bawić na całego

.Dzięki za fajnego Pilgrima. Ciekawe czy nowe stanowisko będzie mu odpowiadac u mnie
DOMINIKO nam wszystkim pragnących pięknych kolorków to białe szalenstwo się znudziło
BOGUSIA dzięki za taki piękny kolor . Niestety u mnie na razie takowych kolorów róż nie ma a bestyjka fajna . Kim ci ona jest
HALINKO to na pewno jaskry tak też mi się wydaje
OLU fajne jaskry a te drugie przecież też je mam ,ale SKS na pewno jak skończę pisać to mi się przypomni
IRENKO właśnie te nowości mnie zachwycają . Chcę coś z żółtymi igiełkami już mam nazwy zapisane
HARPIA równiez witam znowu sąsiadkę . Niestety u mnie nie ma balkonu a szkoda . Też sobie jedna cebulkę wzięłam do domu . Ciekawe czy zakwitnie .