Asiorkowa różanka
- JSZFRED
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Asiorkowa różanka
Małgosiu dzięki za cieplutkie słowa, tak Tip Top to rewelka mimo że w moim ogródku jest sporo zacienienia to kwitnie super i tak długo, polecam wszystkim tę różę i jeszcze ang.The Pilgrim i Graham Tomas , może po następnym sezonie będą jeszcze inne 

- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przewrotnie powiem, że choroba wyszła Ci na dobre: założyłaś wizytówkę i fajny wątek różany. Teraz będę podglądać i - znając siebie - natychmiast zapragnę jakiegoś kwiecia. Oj Ty, Joanno Kusicielko!
Zdrowiej sobie i wklejaj kolejne fotki.
Pozdrawiam, D
Zdrowiej sobie i wklejaj kolejne fotki.
Pozdrawiam, D
- JSZFRED
Danusiu przecież ta miłość różana bardziej się uwidoczniła po pierwszej wizycie w Twoim ogrodzie i oględzinach sporej kolekcji różanej, a Twoja wizytówka dodała mi zapału do tej "biurowej" pracy, wydaje mi się że chyba posiadasz wszystkie "moje" różyczki u siebie, niech Danusiu będzie że jestem kusicielka miło mi jak Tobie się podoba mój wątek,
- JSZFRED
Halinko,
to bardzo dziękuję za identyfikację po czterech latach będzie miała wreszcie nazwę
to bardzo dziękuję za identyfikację po czterech latach będzie miała wreszcie nazwę
-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Asiu,
imponujaca różanka! 50 szt na poczatek to coś!
tez zauroczyła mnie Tip Top - juz jest na liście zakupów.
Życzę ci aby miłość do róż nie zgasła! Niech ci pieknie rosna w kolejnym sezonie!
imponujaca różanka! 50 szt na poczatek to coś!

tez zauroczyła mnie Tip Top - juz jest na liście zakupów.
Życzę ci aby miłość do róż nie zgasła! Niech ci pieknie rosna w kolejnym sezonie!
- Atka-a1
- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
Asiu nie wiem jak Ty pomieściłaś tyle róż na tak małym kawałku ziemi, a masz przecież i inne rośliny
Różę Tip Top miałam zamiar kupić już jesienią, ale nie wyszło, więc będzie kupiona wiosną
Pozdrawiam i czekam na zdjęcia róż. Szkoda, że na nowe kwiaty trzeba jeszcze tak długo czekać

Różę Tip Top miałam zamiar kupić już jesienią, ale nie wyszło, więc będzie kupiona wiosną

Pozdrawiam i czekam na zdjęcia róż. Szkoda, że na nowe kwiaty trzeba jeszcze tak długo czekać

- kasia_rom
- Od: 5 paź 2008, o 12:32
Śliczne różyczki!
Masz już sporą kolekcję i bardzo ładnie komponują się z pozostałymi roślinkami
Chętnie będę zaglądać i podziwiać
Masz już sporą kolekcję i bardzo ładnie komponują się z pozostałymi roślinkami

Chętnie będę zaglądać i podziwiać

- JSZFRED
Halinko,
to może akurat była taka moda na te róże w tamtym sezonie,
Pozdrowionka,
to może akurat była taka moda na te róże w tamtym sezonie,
Pozdrowionka,
- JSZFRED
Ewo Witam,
Bardzo się cieszę, jak się podoba moja kolekcja, u mnie to juz tak bardzo duzo się nie zmieści tych różyczek może zaledwie kilka i to na wpych,
U mnie jest sporo cienia więc z tymi kwiatkami różanymi może byc różnie, różyczke Tip Top warto kupic zobaczysz sama, ja w uczuciach jestem raczej stała i tym razem nie dziękuje aby nie zapeszyc
Pozdrawiam
Bardzo się cieszę, jak się podoba moja kolekcja, u mnie to juz tak bardzo duzo się nie zmieści tych różyczek może zaledwie kilka i to na wpych,
U mnie jest sporo cienia więc z tymi kwiatkami różanymi może byc różnie, różyczke Tip Top warto kupic zobaczysz sama, ja w uczuciach jestem raczej stała i tym razem nie dziękuje aby nie zapeszyc
Pozdrawiam
- JSZFRED
Witam Beatko,
Sama nie wiem jak się zmieściły, zredukowałam trochę trawniczka, kilka posadziłam przed domem od strony ulicy i już mam zaplanowe dosadzić kilka na wiosne przed samym tarasem w zamian za iglaczka i zaokrąglenie rabatki jako dopełnienie całości,
Kup koniecznie jest super, oj ja tez juz bardzo tęsknię za kwiatkami pędzę sobie juz nawet w garażu na pocieszenie
Pozdrowionka
Sama nie wiem jak się zmieściły, zredukowałam trochę trawniczka, kilka posadziłam przed domem od strony ulicy i już mam zaplanowe dosadzić kilka na wiosne przed samym tarasem w zamian za iglaczka i zaokrąglenie rabatki jako dopełnienie całości,
Kup koniecznie jest super, oj ja tez juz bardzo tęsknię za kwiatkami pędzę sobie juz nawet w garażu na pocieszenie
Pozdrowionka
- JSZFRED
Kasiu-rom,
Dzięki za odwiedzinki , też jestem zadowolona , jak grupowałam zdjęcia do tego postu to tez tak sobie pomyślałam że troszkę się uzbierało tych rózyczek i oczywiście zapraszam wpadaj kiedy chcesz ,
Dzięki za odwiedzinki , też jestem zadowolona , jak grupowałam zdjęcia do tego postu to tez tak sobie pomyślałam że troszkę się uzbierało tych rózyczek i oczywiście zapraszam wpadaj kiedy chcesz ,
- Atka-a1
- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
Asiu, kupiłam pierwszą w tym roku roślinę.
Co prawda nie jest to róża, tylko pierwiosnek, ale kupiony z myślą o poprawieniu samopoczucia
Co prawda nie jest to róża, tylko pierwiosnek, ale kupiony z myślą o poprawieniu samopoczucia