Mój ogródek - KarolinaL

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Tu jestem! :D

Ojej, a co tu się porobiło?... :shock: :D Kącik poetycko-towarzysko-bajkowy :wink: Dziękuję Wam za wierszyki i kołysankę (spało sie świetnie Grażynko :wink: ). Pierwszy wierszyk mogę sobie teraz raz po raz przypomnieć, ale drugi to sobie rzeczywiście zostawię na dalszą przyszłość :lol:
No a gdzie ten książę? Dzisiaj się jeszcze o własnych siłach obudziłam (lepiej późno niż wcale...), ale jutro... :wink:
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Arielowi biały rumak zaspał :lol: :lol:
Dawid
Grzegorz B

Post »

KarolinaL pisze:Tu jestem! :D

No a gdzie ten książę? Dzisiaj się jeszcze o własnych siłach obudziłam (lepiej późno niż wcale...), ale jutro... :wink:
Karolinko, uważaj bo jak się najadą, to jeszcze dojdzie do walki, o pierszeństwo :wink:
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

tengel27 pisze:Arielowi biały rumak zaspał :lol: :lol:
:;230 :;230
To może biały rower?... :lol:

Grzesiu, no ale chyba ja sama też coś mam do powiedzenia, co? Jak przyjdzie więcej niż jeden książę, to się zastanowię, potem powiem, no dobra, ty zostajesz, a ty do widzenia... O matko, jaka okrutna ze mnie księżniczka :lol: :wink:
Grzegorz B

Post »

KarolinaL pisze:

Grzesiu, no ale chyba ja sama też coś mam do powiedzenia, co? Jak przyjdzie więcej niż jeden książę, to się zastanowię, potem powiem, no dobra, ty zostajesz, a ty do widzenia... O matko, jaka okrutna ze mnie księżniczka :lol: :wink:
Karolinko, jak będzie to nie wiem, bo będziesz przecież spała :lol:
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Fakt, o tym nie pomyślałam... ;:24
No trudno, niech się biją... :wink: Ale od razu mówię, że połowy ogrodu (królestwa) nie oddam! :lol:
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Karolinko - kto chce połowę królestwa - tu chodzi o połowę ogrodu :lol:
Dawid
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

O nie, nie! To ja już za księcia dziękuję!
Chyba że książę sam dysponuje większym ogrodem ;:112
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Właściwie od razu powinnam zastrzec, że w grę wchodzi tylko książę z większym ogrodem :wink:

Wypada wstawić chociaż z dwa zdjęcia żeby sobie przypomnieć, że to w końcu ogrodnicze forum (zanim nas wszystkich Admin wywali) :wink:
Oczywiście czerwone owocki są już znacznie bardziej czerwone, a niebieskie bardziej niebieskie...

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No to może Ty idż już sobie lulu bo my tu za chwilę będziemy robić casting na księcia...
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No zaraz, Gosiu, tego przegapić nie mogę! To gdzie ten casting? :wink:
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

Karolinko, casting w innym wątku. Tam dziewczyny zaczynają wybierać mistera. Z tych ujawnionych.
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A, już wiem, w fotkach forumowiczów, tak? Ale na razie nie widzę możliwości głosowania :?
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ty nie możesz głosować. Obawiamy się, że wybrałabyś jednego a pozostałych kazałabyś ;:5.
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ależ Gosiu, jak możesz mnie posądzać o taką krwiożerczość?! :lol: Ja jestem bardzo wyrozumiała :wink: , a nawet gdybym chciałam tak zrobić, to przecież mogę oddać tylko jeden głos (niestety, niestety... ;:93 :wink: )

Spojrzałam dziś na ogród krytycznym okiem i stwierdziłam, że to co ja tam wyprawiam to jest po prostu błąd na błędzie. Sadzę roślinki bez opamiętania, większość będzie miała niedługo (lub już ma) za mało miejsca, do niektórych w ogóle nie mam dostępu, bo sobie sama zatarasowałam drogę innymi roślinami. na razie nic nie mogę zmienić, bo to bym przesadziła, ale muszę poczekać aż przekwitnie, to bym przeniosła, ale jak to zrobię, to uszkodzę również tamto, tu byłoby dobre miejsce, ale rośnie jakieś jednoroczne, ludzie! Co ja porobiłam?! ;:24 :oops: :?
Pocieszam się, że to przecież dopiero mój drugi sezon "ogródkowania", więc mam prawo popełniać błędy. Ale później jesienią i na pewno na wiosnę będę musiała dobrze wszystko zaplanować i zrobić generalne przemeblowanie!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”