WITAM PORANNĄ ZMIANĘ
GABI może masz rację z wielkoscia Gifa muszę to sprawdzić jaką on ma pojemnosć . Może trochę za duzo klatek wrzuciłam ,ale zapisałam go jako GIF . Ja również w planowaniu jestem nie za bardzo .
KRYSIU nie zasypało u mnie śniegu w brud wczoraj nasypało . Waliło cały dzien .Na wiosnę już sobie wysiałam i popikowałam nowe prymulki więc zobaczę jakie będa mieć kolorki gdyż miałam taki MIX . Ciesze sie ,że jednak dałas się skusic . Zawsze to lepiej być między ludżmi
ELUŚKO też możesz sobie takie ramki zrobić . Kapownik zapełniony i ciekawe co uda mi się z tego kupic i w jakiej cenie .
GRAŻYNKO piękny powiew lata jak na dworze biało . Kiedy to wszystko się zazieleni
ANUŚ ona tylko nam smaku narobiła . Oj zjadłoby się takie prosto z drzewa
ANIU -Taro tez tak Mamie powiedziałam chociaz wczoraj jak z nią rozmawiałam była załamana . Nawet ją trochę zbeształam ,że ma pozytywnie myśleć a nie sie załamywać . Musiałam byc twarda ,żeby jej nie pokazać ,że tez trochę mam pietra o nią .
BASIU mogłas się nie przyznawać ,że to nie TY tylko siostrzenica .

Mnie jakoś kompot z czeresni nie bawi wolę wiśniowe tak samo jak i nalewki a potem
DOMINIŚ I AGO miło was obie gościc . Jestescie bezbłędne macie w sobie tyle pozytywnej energii . Co młodzież to młodziez . Mam nadzieję ,że ta czeresniowa nalewka od Basi na to nie wpłynęła

. Niestety "pachnidła "dla ogrodnika cenniejsze od złota
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ODWIEDZENIE MOICH SKROMNYCH PROGÓW