Bo w zesżłym roku miał 6 pędów kwiatowych ale mu zaschły bo miał za ciepło w domu. Uprawiam tak jak inne w lecie dużo wody. Dzisiaj nastepne zdjęcie Odontoglossum grande
 Bo w zesżłym roku miał 6 pędów kwiatowych ale mu zaschły bo miał za ciepło w domu. Uprawiam tak jak inne w lecie dużo wody. Dzisiaj nastepne zdjęcie Odontoglossum grande  W pełni rozkwitu ahh :P
 W pełni rozkwitu ahh :PPozdrawiam

.
 .
 Wszystkie piękne i takie kolorowe
 Wszystkie piękne i takie kolorowe   

Juz przekwitło czy jeszcze cieszy Cie swoimi kwiatkami
 Juz przekwitło czy jeszcze cieszy Cie swoimi kwiatkami  

))
)) 

Chciałam moje wszystkie storczyki zostawić komuś pod opiekę, ale nikt nie chciał sie podjąć takiego wyzwania... Jadę do koleżanki do Niemiec, która już mieszka tam 10 lat. Załatwiła mi wkońcu dobrą prace, a że język niemiecki znam dobrze nie mam oporów żeby nie jechać. Wieczorem porobie jeszcze zdjecia innych storczyków które tu nie zostały zamieszczone. Dziekuje Wam drodzy forumowicze za cipłe słowa, wsparcie.
 Chciałam moje wszystkie storczyki zostawić komuś pod opiekę, ale nikt nie chciał sie podjąć takiego wyzwania... Jadę do koleżanki do Niemiec, która już mieszka tam 10 lat. Załatwiła mi wkońcu dobrą prace, a że język niemiecki znam dobrze nie mam oporów żeby nie jechać. Wieczorem porobie jeszcze zdjecia innych storczyków które tu nie zostały zamieszczone. Dziekuje Wam drodzy forumowicze za cipłe słowa, wsparcie.

Nie jestem pewna czy będę wysyłac rośliny 4 stycznia bo jak widzicie sami zima idzie na całego a w nocy zapowiadają przymrozki nawet do -18*C
 Nie jestem pewna czy będę wysyłac rośliny 4 stycznia bo jak widzicie sami zima idzie na całego a w nocy zapowiadają przymrozki nawet do -18*C   Mam nadzieje że niebawem przyjdzie ocieplenie ;)
 Mam nadzieje że niebawem przyjdzie ocieplenie ;)