tu.ja pisze:Co Ty "gadasz" dziewczyno Jak to zaśmiecać Takie piękne kwiaty trzeba pokazywać Dalie cudowne, a lilie wręcz niesamowite - co tu dużo mówić...
Izuniu , Ty jak zawsze z ogromem serducha dla mnie .
Pozdrawiam serdecznie . Marta.
Piękny, dojrzały ogród. Jak się popatrzy przez okno na taki kolorowy ogród to dech zapiera. Natura wymyśliła dużo pięknych rzeczy aby umilić nam życie Aż nie chce się uwierzyć że to ogród przy bloku.
Właśnie :> Trafiłam tu z wątku prośbowego i jestem pod ogromnym wrażeniem. Muszę przyznać, że bardzo Cię podziwiam i aż mi wstyd, bo ja mam do dyspozycji miejsce przed domem, ale ponieważ to nie mój dom jakoś nie chciałam zabierać się za ogródek bojąc się efektów i krytyki a tu takie cuda oglądam - przy bloku. Zrobiłaś coś naprawdę cudownego Niejedna własna działka mogła by się zawstydzić.
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników" Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
MARTUNIU jestem zszokowana gdy czytam o kasowaniu watku . Masz tyle pięknych kwiatów a nie wszyscy z nas mogą sie pochwalić takimi okazami . Więc pozbieraj myśli i wracaj .
Martuś co u Ciebie? Twe zdjęcia tak przepiękne że dech zapiera, często oglądam ale nie zostawiam śladu, teraz piszę, gdzie na tak długo zniknęłaś? czekamy na zjdęcia, a nie na kasowanie
A ja dopiero trafiłam na ten wątek i jednym tchem go obejrzałam.Jestem zachwycona ogródkiem , kwiatkami i sposobem robienia zdjęć.Super ujęcia i oddanie tego co w kwiatkach najpiękniejsze.Dlatego nie wierzę Martusiu że skasujesz ten wątek.Nie pozbawiaj nas przyjemności jego oglądania.Pozdrawiam i proszę o jeszcze
Witajcie Kochani.
Nie sądziłam , że mój wątek nadal istnieje . Widzę ,że nie tak łatwo się z Wami rozstać .
Zanim jednak to nastąpi , pozwolę sobie zaprosić Was na spacer po moim skromnym " przyblokowcu" do obejrzenia symfonii barw w jesiennym klimacie.
Pozdrawiam. Marta.