Fartuszek ok jestem przekonana, że M mając takie widoki to na pewno pośladki nie tylko opali ale uważaj żeby nie spalił, no i kto wie czy nie będzie chętniej tam spędzał czas, tego Ci życzę,
Początki - ogródek roslynn
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Początki - ogródek roslynn
Sabinko malujesz z sercem, lubię widoki i kwiaty, a zimę to pokaż
Fartuszek ok jestem przekonana, że M mając takie widoki to na pewno pośladki nie tylko opali ale uważaj żeby nie spalił, no i kto wie czy nie będzie chętniej tam spędzał czas, tego Ci życzę,
- RomciaW

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sabina
Pewnie utknęłaś w kuchni - w fartuszku

- roslynn
- 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aparat mi się zepsuł kurcze
Sniegu już za bardzo nie ma ale mrozek jest. Jak posypie więcej puchu pożyczę aparat i fotkę zrobię. Za ciekawe to nie będzie bo u mnie płasko i mało roślin jeszcze.
Choineczka już czeka na tarasie i chyba dzisiaj ją obsadzę bo zamarznie bidulka. I trzeba dać jej wody. Przytargałam ją przedwczoraj z córką , maszerowałyśmy z nią przez całe miasteczko i tylko na zakrętach ciężko było wyrobić. Ale już jest i jutro pewnie córka będzie stroić. Wysoka i smukła, aż do sufitu.
Potem będę się męczyć ze stroikiem, cokolwiek by to miało być , zrobię dwie sztuki na dwa stoły. Jak wyjdzie nie wiem ale coś wymyślę.

Taka była w zeszłym roku o ile nie pomyliłam fotek...
W tym roku będzie podobna bo chociaż staram sie zawsze coś zmienić, wychodzi jednakowo
Jadziu, taka laska to bym chciała być
Stasiu,bym sobie latała ale za duzo ludzisków sie kręci
100krotko, posiadasz dar empatii.
Ewelinko,mój szlafrok z owczej wełny i wyglądam w nim jak wielka owca, w śniegu to by nawet nie zauważył co mam na sobie
Taro, jak coś będę miała to i pewnie pokażę. Człowiek tak się cieszy jak coś zrobi, że trudno sie powstrzymać przed pokazywaniem swojej pracy
Romko, koniec tygodnia pracuję. Dzisiaj idę na 13stą i kończę w niedzielę. O kuchnię w tym czasie zadba córcia
Tak więc nie wiem kiedy uda mi się zahaczyć o forum . I jeszcze urodziny brata w sobotę. Strasznie napięty ten grudzień
Miałam zamiar wziąć sie do malowania ale czuję, ze przed świętami nic z tego nie będzie. Trudno. Teraz szaleństwo w kuchni, stworzenie smakowitych potraw to też wielka sztuka
Czuję, że my kobietki staniemy jak zwykle na wysokości zadania. Mam nadzieję też, że inni potrafią docenić nasze starania. Nie wspominając już o udeptanych i bolących nogach
Nie wiem teraz kiedy wpadnę, przed świętami jakoś muszę mieć chwilkę czasu, żeby dorwać sie do kompa ale jak będzie ...?
Sniegu już za bardzo nie ma ale mrozek jest. Jak posypie więcej puchu pożyczę aparat i fotkę zrobię. Za ciekawe to nie będzie bo u mnie płasko i mało roślin jeszcze.
Choineczka już czeka na tarasie i chyba dzisiaj ją obsadzę bo zamarznie bidulka. I trzeba dać jej wody. Przytargałam ją przedwczoraj z córką , maszerowałyśmy z nią przez całe miasteczko i tylko na zakrętach ciężko było wyrobić. Ale już jest i jutro pewnie córka będzie stroić. Wysoka i smukła, aż do sufitu.
Potem będę się męczyć ze stroikiem, cokolwiek by to miało być , zrobię dwie sztuki na dwa stoły. Jak wyjdzie nie wiem ale coś wymyślę.

Taka była w zeszłym roku o ile nie pomyliłam fotek...
W tym roku będzie podobna bo chociaż staram sie zawsze coś zmienić, wychodzi jednakowo
Jadziu, taka laska to bym chciała być
Stasiu,bym sobie latała ale za duzo ludzisków sie kręci
100krotko, posiadasz dar empatii.
Ewelinko,mój szlafrok z owczej wełny i wyglądam w nim jak wielka owca, w śniegu to by nawet nie zauważył co mam na sobie
Taro, jak coś będę miała to i pewnie pokażę. Człowiek tak się cieszy jak coś zrobi, że trudno sie powstrzymać przed pokazywaniem swojej pracy
Romko, koniec tygodnia pracuję. Dzisiaj idę na 13stą i kończę w niedzielę. O kuchnię w tym czasie zadba córcia
Tak więc nie wiem kiedy uda mi się zahaczyć o forum . I jeszcze urodziny brata w sobotę. Strasznie napięty ten grudzień
Miałam zamiar wziąć sie do malowania ale czuję, ze przed świętami nic z tego nie będzie. Trudno. Teraz szaleństwo w kuchni, stworzenie smakowitych potraw to też wielka sztuka
Czuję, że my kobietki staniemy jak zwykle na wysokości zadania. Mam nadzieję też, że inni potrafią docenić nasze starania. Nie wspominając już o udeptanych i bolących nogach
Nie wiem teraz kiedy wpadnę, przed świętami jakoś muszę mieć chwilkę czasu, żeby dorwać sie do kompa ale jak będzie ...?
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
taka choinka to od razu weselej a już pod choinka to sama radość, nie ważne co tam jest, ważna niespodzianka
U mnie za oknem śnieg ale teraz jeszcze pada taki śliczny gruby, no to święta będą tradycyjne, bo jak nie ma śniegu to trochę smutno.
Choinkę w zasadzie powinno się ubierać w wigilię ale teraz to wszystko jest odwrotnie, czasu na emeryturze to mam prawda,
miłego dnia
U mnie za oknem śnieg ale teraz jeszcze pada taki śliczny gruby, no to święta będą tradycyjne, bo jak nie ma śniegu to trochę smutno.
Choinkę w zasadzie powinno się ubierać w wigilię ale teraz to wszystko jest odwrotnie, czasu na emeryturze to mam prawda,
miłego dnia
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Teraz musisz myślec o wielkim przyjeciu . My zaczekamy na Ciebie . W wolnej chwili możesz nas odwiedzic . Baw się dobrze ,
a smakowitosci na pewno będa docenione . Miłego dnia
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Ho ho hooo! Jestem tańczący Święty Mikołaj i mam dla ciebie życzenie. Przeglądnij sobie moją wideo pocztówkę na
http://www.dancingsantacard.com/?santa=1718708
http://www.dancingsantacard.com/?santa=1718708
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- roslynn
- 1000p

Taro, nowa choinka już stoi, jest piękna a prezenty chyba będą malutkie i pod nią znikną:) Nieważne, atmosfera już jest:)
Jadziu , wpadnę jak tylko zdążę. Dzisiaj dopiero zaczynam apotem już do wigilii pełną parą:)
Stasiu, jak pięknie tańczysz, dzięki za pocztówkę:)
Dzisiaj już jest dobrze, tylko -15 stopni, wczoraj było -22 i myślałam , że zwariuję. Wydawało mi sie, że gnaty zamarzły, chyba trzeszczałam idąc ulicami:D
Taki mam widoczek z kuchennego okna. Prawda, że ładnie biało:)

I widok nocą

Ladnie to wygląda ale żeby jeszcze mróz był troszkę mniejszy.
Idę się teraz troszkę rozejrzeć a potem w kierat:D
Jadziu , wpadnę jak tylko zdążę. Dzisiaj dopiero zaczynam apotem już do wigilii pełną parą:)
Stasiu, jak pięknie tańczysz, dzięki za pocztówkę:)
Dzisiaj już jest dobrze, tylko -15 stopni, wczoraj było -22 i myślałam , że zwariuję. Wydawało mi sie, że gnaty zamarzły, chyba trzeszczałam idąc ulicami:D
Taki mam widoczek z kuchennego okna. Prawda, że ładnie biało:)

I widok nocą

Ladnie to wygląda ale żeby jeszcze mróz był troszkę mniejszy.
Idę się teraz troszkę rozejrzeć a potem w kierat:D
- roslynn
- 1000p

Zrobiłam sobie też taką widokówkę.
Fajna.
Stasiu, dzięki za pomysł:)
Fajna.
- JAKUCH

Piękne widoczki Sabinko tylko ,żeeby nie było tak mroznooooooo. U mnie zaczyna ładnie świecic słoneczko ,ale wiatr pruszy śniegiem to zawsze jesst o te parę stopni więcej . Z okazji nadchodzacych świąt chce złożyc Tobie i całej rodzince życzenia pomyślnosci ,ale zdrówka przede wszystkim i pięknego urodzaju w ogrodzie mnóstwa kwiatów
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
halo, gdzie ta widokówka? U mnie?roslynn pisze:Zrobiłam sobie też taką widokówkę.
Fajna.
Adresy do moich wątków
Sabinko - widoki śliczne, laseczka to Ty i tak jesteś czy w fartuszku czy bez 
- JAKUCH

Raczej w Mikołajowym uniformie i bez fartuszka 
- RomciaW

Sabinko świetne fotki
choinka też
wszystkie dzięki Stasi będziemy mikołajami

- RomciaW

Sabinko Co słychać po Świętach
:?:Jak się udało przyjęcie z okazji rocznicy
Może jakieś fotki

- JAKUCH

SABINKO jak tam po świętach . Zaraz sie zaczną wiosenne siewy hop,hop