Początki działki Minika

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Początki działki Minika

Post »

Z małym opóźnieniem ale wpadam z rewizytą Dominuku aby dodać otuchy przed czekajacym Cię sezonem bo wyzwanie tym większe im większy areał. Masz tego sporo i tylko pozazdrościć bo można zrealizować wiele swych marzeń tylko .... powolutku.
Większość z nas ma problemy ze znalezieniem u siebie miejsca na kolejne nowości czy też zachcianki. Ty zbyt szybko nie będziesz narażony na takie "katorgi duszy"
Pozdrawiam życząc miłej lektury na naszym forum.
Alina662
1000p
1000p
Od: 9 lis 2009, o 19:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Także ja następna zakręcona ogrodniczka wpadła i masz racje że tu jest miłe towarzystwo ogródkowe tak samo nie dawno tu trafiłam i już się czuje jak bym była z nimi od samego początku.Pozdrawiam i witam że jesteś z nami. :wit ;:138
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Popieram popieram dzień bez forum jest dniem straconym ;:162
minik
200p
200p
Od: 4 gru 2009, o 22:09

Post »

Christinkrysiu - dzięki ci za odwiedziny i miłe słowa , tak ja mogę sadzić do woli tylko na razie nie mam jeszcze czego ale wiosnę wysieję jednoroczne , kupię jakieś bylinki ale i tak nie będzie tego dużo ale myślę że z roku na rok będzie przybywało . Planuje kupić takie byliny które się szybko rozrastają . pozdrawiam i zapraszam

Alinko dziękuje za miłe słowa i odwiedziny i zapraszam częściej .

Iwono witaj ja jak schodzę z komputera to już myślę kiedy wejdę z powrotem na forum .
kajpej
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 lis 2009, o 14:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Dominiku
piszesz że masz działkę dużą położoną blisko lasu i masz maleńki las u siebie.
ciekawą aranżacje podobnej przestrzeni zobaczysz u "Tamaryszka" i prawdopodobnie u innych.
Prawdopodobnie bo, jeszcze wszystkich ogrodów nie odwiedzilłam.
U Izy "Tamaryszka" godne polecenia są aranżacje roślinne współgrające z otaczającym krajobrazem
pozdrawiam Elżbieta
minik
200p
200p

Post »

Witaj Kajpej mam taki mały lasek ale on jest dalej od tego miejsca gdzie planuje sadzić roślinki jest na końcu działki a ja będę sadzić na początku , ale dzięki za informację na pewno zajrzę do Tamaryszka ,pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Witam..chyba jednak będziesz musiał poczekać do wiosny...pogoda nie pozwoliła nic zrobić..a teraz już nie czas):
Chyba że moje zdrowie na to nie pozwoli...więc pożegnamy się wiosną...Pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Witaj Dominiku a masz już listę roślinek do posadzenia?? Bo ja tak spacerując po forum to zapisałam całą kartkę i wiosną na zakupy zakupy ;:138 U nas piękna zima pozdrawiam gorąco w mroźny dzień u nas rano -11
minik
200p
200p

Post »

Reni dobrze poczekam do wiosny
Iwono zapisałem sobie już troszkę kwiatuszków które chcę mieć na działce , u mnie też biało za oknem pozdrawiam ciepło w ten zimny dzień :)
Awatar użytkownika
pestka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2008, o 21:09

Post »

Witaj Dominiku wpadłam cię odwiedzić ale zima co :?: brrr
pozdrawiam :D :D :D
minik
200p
200p

Post »

Dzień dobry Pestko zima już do nas zagościła na Święta ,nawet nie wychodzę z domu bo tak zimo .pozdrawiam .
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Witam Dominiku! Powiedz jakie masz plany w związku z działką, jaką ma pełnic funkcję i czy jest daleko od miejsca zamieszkania? Czeka Cię wiele pracy, ale nie martw się- znajdziesz tutaj bratnie dusze, które chętnie służą pomocą.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
minik
200p
200p

Post »

Witaj Grazka_j działka ma być rekreacyjno wypoczynkowa jest troszkę daleko od miejsca zamieszkania - na wsi , dzięki za miłe słowa i zapraszam częściej .
minik
200p
200p

Post »

Witam wszystkich opowiem wam co mi się wczoraj przydarzyło , poszedłem się przejść z psem na dłuższy spacer i to co zobaczyłem to mnie przeraziło jakiś facet trzymam kota za szyje w gorze po czym go rzucił o ziemię ,zaraz interweniowałem . przywiązałem psa do siatki i wszedłem na jego ogród i powiedziałem proszę mi oddać konta a jeśli nie dzwonię na policję , facet był pijany oddał konta i poszedł do domu z tego co się dowiedziałem to miejscowy pijak . Kotek jest od wczoraj u mnie troszkę się boi ale powoli się do mnie przyzwyczaja ,to straszne jak można tak zrobić biednemu kotowi co on mu zrobił ?? kotek był przyduszany. jutro pojadę z nim do weterynarza dowiem się czy wszystko jest z nim ok . Dobrze go nakarmiłem i śpi w domu dodam że kot jest łagodny i bardzo lubi się wylegiwać .Wypuściłem go dziś na pole troszkę pochodził . Jutro także zgłoszę to na Policje . Dodaje zdjęcia kotka jak byłem z nim na polu . kotek ma około 2 lat pozdrawiam .
Obrazek
Obrazek
Mariolas
500p
500p
Od: 20 paź 2009, o 23:47

Post »

Dominiku to straszne szkoda że telefonem nie nagrałeś zdarzenia choć chwili byłby to dowód dla policji i facet wyrwałby troszkę do odsiadki .
Opiekuj sie nim a na pewno odwdzięczy ci sie :) masz wielkie serce !
Tylko wiesz dorosłe koty lubią wracać do własciciela :( jeśli mieszka blisko musisz go pilnować .Kotus piękny !!

Zbliża się magiczny okres
świąt Bożego Narodzenia,
więc składamy Wam
najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności,
a w nadchodzącym roku dużo miłości.
Życzy...Mariola z rodzinką

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”