Początki działki Minika
- christinkrysia
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Początki działki Minika
Z małym opóźnieniem ale wpadam z rewizytą Dominuku aby dodać otuchy przed czekajacym Cię sezonem bo wyzwanie tym większe im większy areał. Masz tego sporo i tylko pozazdrościć bo można zrealizować wiele swych marzeń tylko .... powolutku. 
Większość z nas ma problemy ze znalezieniem u siebie miejsca na kolejne nowości czy też zachcianki. Ty zbyt szybko nie będziesz narażony na takie "katorgi duszy"
Pozdrawiam życząc miłej lektury na naszym forum.

Większość z nas ma problemy ze znalezieniem u siebie miejsca na kolejne nowości czy też zachcianki. Ty zbyt szybko nie będziesz narażony na takie "katorgi duszy"
Pozdrawiam życząc miłej lektury na naszym forum.
- 
				Alina662
- 1000p 
- Od: 9 lis 2009, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Także ja następna zakręcona ogrodniczka wpadła i masz racje że tu jest miłe towarzystwo ogródkowe tak samo nie dawno tu trafiłam  i już się czuje jak bym była z nimi od samego początku.Pozdrawiam i witam że jesteś z nami.  

- szyszunia
- 1000p 
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Popieram popieram dzień bez forum jest dniem straconym 

Christinkrysiu - dzięki ci za odwiedziny i miłe  słowa , tak ja mogę sadzić do woli tylko na razie nie mam jeszcze czego ale wiosnę wysieję jednoroczne , kupię jakieś bylinki  ale i tak nie będzie tego dużo ale myślę że z roku na rok będzie przybywało . Planuje kupić takie byliny które się szybko rozrastają . pozdrawiam i zapraszam 
Alinko dziękuje za miłe słowa i odwiedziny i zapraszam częściej .
Iwono witaj ja jak schodzę z komputera to już myślę kiedy wejdę z powrotem na forum .

Alinko dziękuje za miłe słowa i odwiedziny i zapraszam częściej .
Iwono witaj ja jak schodzę z komputera to już myślę kiedy wejdę z powrotem na forum .
Początki działki Minika
Dominik

Dominik
- 
				kajpej
- Od: 24 lis 2009, o 14:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Dominiku
piszesz że masz działkę dużą położoną blisko lasu i masz maleńki las u siebie.
ciekawą aranżacje podobnej przestrzeni zobaczysz u "Tamaryszka" i prawdopodobnie u innych.
Prawdopodobnie bo, jeszcze wszystkich ogrodów nie odwiedzilłam.
U Izy "Tamaryszka" godne polecenia są aranżacje roślinne współgrające z otaczającym krajobrazem
pozdrawiam Elżbieta

piszesz że masz działkę dużą położoną blisko lasu i masz maleńki las u siebie.
ciekawą aranżacje podobnej przestrzeni zobaczysz u "Tamaryszka" i prawdopodobnie u innych.
Prawdopodobnie bo, jeszcze wszystkich ogrodów nie odwiedzilłam.
U Izy "Tamaryszka" godne polecenia są aranżacje roślinne współgrające z otaczającym krajobrazem
pozdrawiam Elżbieta
Witaj Kajpej mam taki mały lasek ale on  jest dalej od tego miejsca gdzie planuje sadzić roślinki jest na końcu działki a ja będę sadzić na początku , ale dzięki za informację na pewno zajrzę do Tamaryszka  ,pozdrawiam.

Początki działki Minika
Dominik

Dominik
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witam..chyba jednak będziesz musiał poczekać do wiosny...pogoda nie pozwoliła nic zrobić..a teraz już nie czas):
Chyba że moje zdrowie na to nie pozwoli...więc pożegnamy się wiosną...Pozdrawiam:)

Chyba że moje zdrowie na to nie pozwoli...więc pożegnamy się wiosną...Pozdrawiam:)
- szyszunia
- 1000p 
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Witaj Dominiku a masz już listę roślinek do posadzenia?? Bo ja tak spacerując po forum to zapisałam całą kartkę i wiosną na zakupy zakupy  U nas piękna zima pozdrawiam gorąco w mroźny dzień u nas rano  -11
 U nas piękna zima pozdrawiam gorąco w mroźny dzień u nas rano  -11

U nas piękna zima pozdrawiam gorąco w mroźny dzień u nas rano  -11
 U nas piękna zima pozdrawiam gorąco w mroźny dzień u nas rano  -11Re: Początki działki Minika
Reni dobrze poczekam do wiosny 
Iwono zapisałem sobie już troszkę kwiatuszków które chcę mieć na działce , u mnie też biało za oknem pozdrawiam ciepło w ten zimny dzień

Iwono zapisałem sobie już troszkę kwiatuszków które chcę mieć na działce , u mnie też biało za oknem pozdrawiam ciepło w ten zimny dzień

Początki działki Minika
Dominik

Dominik
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Dominiku wpadłam cię odwiedzić ale zima co  brrr
 brrr
pozdrawiam 

brrr
 brrrpozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę:  SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022  Kupię-sprzedam

Dzień dobry Pestko zima już do nas zagościła na Święta ,nawet nie wychodzę z domu bo tak zimo .pozdrawiam .

Początki działki Minika
Dominik

Dominik
Witam Dominiku! Powiedz jakie masz plany w związku z działką, jaką ma pełnic funkcję i czy jest daleko od miejsca zamieszkania? Czeka Cię wiele pracy, ale nie martw się- znajdziesz tutaj bratnie dusze, które chętnie służą pomocą.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna

Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Witaj Grazka_j działka ma być rekreacyjno wypoczynkowa jest troszkę daleko od miejsca zamieszkania - na wsi , dzięki za miłe słowa i zapraszam częściej .

Początki działki Minika
Dominik

Dominik
Witam wszystkich opowiem wam co mi się wczoraj przydarzyło , poszedłem  się przejść z psem na dłuższy spacer i to co zobaczyłem to mnie przeraziło jakiś facet trzymam kota za szyje w gorze po czym go rzucił o ziemię ,zaraz  interweniowałem . przywiązałem psa do siatki i wszedłem  na jego ogród i powiedziałem proszę mi oddać konta a jeśli nie dzwonię na policję , facet był pijany oddał konta i poszedł do domu z tego co się dowiedziałem to miejscowy pijak . Kotek jest od wczoraj u mnie troszkę się boi ale powoli się do mnie przyzwyczaja ,to straszne jak można tak zrobić biednemu kotowi co on mu zrobił ?? kotek był  przyduszany.   jutro pojadę z nim do weterynarza dowiem się czy wszystko jest z nim ok . Dobrze go nakarmiłem i śpi w domu dodam że kot jest łagodny i bardzo lubi się wylegiwać .Wypuściłem go dziś na pole troszkę pochodził . Jutro także zgłoszę to  na Policje .  Dodaje zdjęcia kotka jak byłem z nim na polu . kotek ma około 2 lat pozdrawiam .

Początki działki Minika
Dominik

Dominik
- 
				Mariolas
- 500p 
- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Dominiku to straszne szkoda że telefonem nie nagrałeś zdarzenia choć chwili byłby to dowód dla policji i facet wyrwałby troszkę do odsiadki . 
Opiekuj sie nim a na pewno odwdzięczy ci sie masz wielkie serce !
 masz wielkie serce !
Tylko wiesz dorosłe koty lubią wracać do własciciela jeśli mieszka blisko musisz go pilnować .Kotus piękny !!
  jeśli mieszka blisko musisz go pilnować .Kotus piękny !! 
Zbliża się magiczny okres
świąt Bożego Narodzenia,
więc składamy Wam
najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności,
a w nadchodzącym roku dużo miłości.
Życzy...Mariola z rodzinką

Opiekuj sie nim a na pewno odwdzięczy ci sie
 masz wielkie serce !
 masz wielkie serce !Tylko wiesz dorosłe koty lubią wracać do własciciela
 jeśli mieszka blisko musisz go pilnować .Kotus piękny !!
  jeśli mieszka blisko musisz go pilnować .Kotus piękny !! Zbliża się magiczny okres
świąt Bożego Narodzenia,
więc składamy Wam
najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności,
a w nadchodzącym roku dużo miłości.
Życzy...Mariola z rodzinką