Witaj Krzyś!
Avokado jest pyszne na chleb z solą ale musi dobrze zmięknąć. Wtedy obierasz ze skórki i kroisz w plasterki lub rozgniatasz na papkę widelcem i kładziesz na posmarowany masełkiem chleb. Lekko solisz. Dla mnie bomba - ma bardzo dużą wartość odżywczą i jest tłuściutkie.
Pestki z owoców możesz spróbować wsadzić do doniczek
U Krzysia na przekór zimie - kolorowo, smacznie owocowo i bardzo bardzo nastrojowo
za sprawą LL... przepiękna pieśń w sam raz na przedświąteczne zadumanie...
No to muszę je jeszcze kiedyś wypróbować. Jak jadłem je
za pierwszym razem smakowało paskudnie. Strasznie miękki środek
Tak było u mnie parę dni temu teraz jest jeszcze więcej śniegu.
A no i mróz straszny
No to nie dobrze, u mnie pada codziennie a najczęściej w nocy i nad ranem.
Przede mną trzy ciężkie dni w pracy. Na prawdę bardzo ciężkie ale w wigilię mam
już wolne. Dzisiaj byłem na zakupach i stwierdzam że moje ulubione liczi jest już tańsze
o połowę i kupiłem ponad pół kilo a że physalis wyglądał
super to też się skusiłem. Do tego figa i mandarynka Nie ma to jak zdrowe jedzenie
Dzisiaj szukałem świerka do domu ale nic fajnego nie znalazłem tak że na razie jestem jeszcze bez choinki
Witaj Krzysiu ja mam sztuczną , ale coś się porobiło że światełkami większość nie działa choć w zeszłym roku do końca działały , stare z przed 17 lar świecą a te kupowane 2 lata temu znawaliły i na tarasie świeci tylko część choć w domu świeciły , 2 sznury ani drgną jestem załamana .
Genia
Geniu no to chyba trzeba pojechać na zakupy nieplanowane. Ale może jeszcze coś da się z
lampkami zrobić. Udało się dostać choinkę która spełniła nasze oczekiwania. Nie mogę się doczekać jej
ubierania. Oczywiście zapewniam relację fotograficzną
Nie to od żyrafy z madagaskaru. Tak nazwał go bracik bo płakał i piszczał strasznie
a teraz już jest okej i szybko się oswaja. Nawet mnie pomału rozpoznaje bo przychodzi jak
się go woła. No i lubi jabłka.
Miał należeć do brata ale w końcu trafił do mnie a brat ma zupełnie innego.
Nawet nie planowałem chomika ale jakoś tak wyszło że tak mnie powkręcali że
mam dodatkowe zajęcie
Bardzo dziękuję za wspaniałe życzenia świąteczne nadesłane na PW i składane na wątku
Jesteście wspaniali. Co ja bym zrobił bez forum