Rekreacja - Andzio
Jeśli chodzi o tego turkucia,to mogę się podzielić nim,żarty
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Ja myślę że już niedługo wróci ten aparat znad morza. Czekam niecierpliwie i pozdrawiam
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W końcu dotarłam do Twojej działeczki Andzio. Najbardziej mnie wszystko urzekło.
Fantastyczna atmosfera, przepiekne roślinki no i ta trawa pastwiskowa nie mówiąc o ogóreczniku. Turkucia nie zazdroszczę ale na pocieszenie powiem, że też mam jakieś zwierzątka, które kopią takie norki.

Tylko, że u mnie nie ma póki co zjadać w przeciwieństwie do Twoich roślinek.
Trzeba znaleźć sposób na tego gagatka.
Bardzo miło spędza się u Ciebie czas tak zresztą cenny. Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoją rodzinkę.
Fantastyczna atmosfera, przepiekne roślinki no i ta trawa pastwiskowa nie mówiąc o ogóreczniku. Turkucia nie zazdroszczę ale na pocieszenie powiem, że też mam jakieś zwierzątka, które kopią takie norki.

Tylko, że u mnie nie ma póki co zjadać w przeciwieństwie do Twoich roślinek.
Trzeba znaleźć sposób na tego gagatka.
Bardzo miło spędza się u Ciebie czas tak zresztą cenny. Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoją rodzinkę.
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszystkim życzę spokojnych , zdrowych świąt Bożego Narodzenia
oraz samych dobrych dni w Nowym 2008 Roku!!!
Byłem niedysponowany-długa historia
ale jest już troszku
Pozdrawiam serdecznie.....
oraz samych dobrych dni w Nowym 2008 Roku!!!
Byłem niedysponowany-długa historia
Pozdrawiam serdecznie.....
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Andzio, ale chyba już wiesz, że forum leczy, bawi i pomaga we wszystkich kłopotach
Ooops, miało być "Uczy, bawi itd..."
Zdrowia Ci życzę i pogody ducha, a za Twoje życzenia bardzo dziękuję. Bo to znaczy, że znowu będziesz z nami
Zdrowia Ci życzę i pogody ducha, a za Twoje życzenia bardzo dziękuję. Bo to znaczy, że znowu będziesz z nami
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."

aparacik już chyba wrócił z nad morza , pokaż nam co u ciebie nowego