Rekreacja - Andzio

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 15:57

Post »

ŚLICZNIE KWIATY :P :P :P Co do robaczków to po buta :twisted: :twisted: :twisted:
Pozdrawiam Agnieszka
Mój Ogrod , Kuchnia i Storczyki
Awatar użytkownika
Andzio
200p
200p
Od: 5 maja 2007, o 19:23

Post »

:wink: :wink: Witam serdecznie Wszystkich znajomych,zakręconych działkami,ogrodami-pięknem!Ostatnio zamieścilem kilka zdjątek tz"wiejskie klimaty" chodzi o kwiaty które sa z nami od zawsze,ja je pamiętam nawet jak byłem małym "berbeciem"Mają swój urok,piękno....coś czego na pewno nam brakuje w codziennej bieganinie...te kwiaty dedykuję wszystkim "zakręconym" :lol: :lol: Teraz czekam na słoneczniki,też mam kilka różnych,ale zdjątka będą za 2tygodnie,ponieważ Sebastian zabiera cyfrówkę nad morze :(
Jeśli chodzi o tego turkucia,to mogę się podzielić nim,żarty :lol: ,teraz sie już uspokoiły,najgorzej jest końcówka kwietnia,cały maj,czerwiec-teraz sobie odpuszczają.Żerować lubieją jak widać wiosennie,a tną wszystko prócz chwastów przynajmniej jest tak u mnie :twisted: :twisted: ,uwielbjają młode roślinki,a jak ich nie ma to zadowalaja się nawet różyczkami :cry: :cry: Można je zlikwidowac chemicznie,ale musieliby to zrobić wszyscy dzialkowcy,bo inaczej odejdą odemnie do sąsiadów i wrócą w następnym roku :evil: :evil: ,mozna je łapać w pudeleczka,polewać płynem do mycia naczyń ich chodniki,lecz to tylko walka z wiatrakami :cry: :cry: ja już do nich i strat które mi robia jestem przyzwyczajony,ale zęby zaciskam kiedy widzę zjedzony kwiat :evil: :evil: Samica składa 250-300 jaj.....naprawdę nie życzę nikomu takich :bebloków"Pozdrawiam serdecznie!!Życzę Wszystkim dużooo ;:3 ;:3
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Zgadzam się ze wszystkim co powyżej powiedziałeś. Tylko uważam, że Twoje słonka powinny teraz być jak największe, gdyź bardzo go brakuje.Zaglądając do Ciebie, to pewniak, że zawsze jakieś świeci.Dlatego właśnie wpadłam, i przesyłam Tobie i rodzince
;:12
Awatar użytkownika
Ewa_888
---
Od: 11 maja 2007, o 11:17

Post »

Ja myślę że już niedługo wróci ten aparat znad morza. Czekam niecierpliwie i pozdrawiam
Pozdrawiam Ewa

Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
orchidea
Przyjaciel Forum - weteran
Przyjaciel Forum - weteran
Od: 16 maja 2007, o 15:57

Post »

Bardzo piękny ogródek miło mi się go zwiedzało i wszystko mi się podobało.
Powodzenia w uprawie i by ta paskuda wyszła z twego ogródka.
Pozdrowienia
Renia
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

jestem pod duzym wrażeniem, masz bardzo kolorowo u siebie. :D
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

W końcu dotarłam do Twojej działeczki Andzio. Najbardziej mnie wszystko urzekło. :D :D :D
Fantastyczna atmosfera, przepiekne roślinki no i ta trawa pastwiskowa nie mówiąc o ogóreczniku. Turkucia nie zazdroszczę ale na pocieszenie powiem, że też mam jakieś zwierzątka, które kopią takie norki.
Obrazek
Tylko, że u mnie nie ma póki co zjadać w przeciwieństwie do Twoich roślinek. ;:80
Trzeba znaleźć sposób na tego gagatka. ;:201

Bardzo miło spędza się u Ciebie czas tak zresztą cenny. Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoją rodzinkę. ;:101
ANETA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2006, o 19:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Andzio a gdzie Ty się podziewasz ;:88 aparacik już chyba wrócił z nad morza , pokaż nam co u ciebie nowego :wink:
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No, właśnie ! Brakuje tych Twoich słoneczek i życiowego optymizmu ;:3 . Podrzuć nam trochę fotek ..
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Andzio,jak dobrze,że trafiłam na Twoją działeczkę.Jaka miła atmosfera a kwiatki super. Tylko ten turkuć podjadek-przegoń drania
Grzegorz B

Post »

Andzio czy Ty jeszcze z wakacji nie wróciłeś :roll:
Awatar użytkownika
Andzio
200p
200p
Od: 5 maja 2007, o 19:23

Post »

Wszystkim życzę spokojnych , zdrowych świąt Bożego Narodzenia
oraz samych dobrych dni w Nowym 2008 Roku!!!

Byłem niedysponowany-długa historia :( ale jest już troszku ;:63
Pozdrawiam serdecznie.....
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Andzio, ale chyba już wiesz, że forum leczy, bawi i pomaga we wszystkich kłopotach :wink: Ooops, miało być "Uczy, bawi itd..." :lol:

Zdrowia Ci życzę i pogody ducha, a za Twoje życzenia bardzo dziękuję. Bo to znaczy, że znowu będziesz z nami :)
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
eleka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 kwie 2007, o 20:15

Post »

Ja również cieszę się z Twojego powrotu.Myślałam sobie, że zapadłeś w sen jesienny, ale dobrze że już jesteś.Tak pod choinkę.

Tobie i Twoim Kochanym Robaczkom wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze na święta i Nowy Rok.
Obrazek
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

I ja cieszę się, ze wróciłes i masz się lepiej :D
Dziekując za zyczenia, życzę Ci duuuużo zdrowia, a całej Twojej Rodzince duzo radosci w święta! "D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”