Kaktusy i sukulenty - 1cz.(2006.07-04.2008)
:(
Chyba już nic nie bedzie z mojego grusonii. Ta plamka się coraz bardziej powiększa. Pryskałam grzybobójczymy środkami,a le nic. Ale z tego co pamietam to juz przy zakupie byla taka mala plamka... Nie wiem co mam robic. Moze wy poradzicie? Ta fotka robiona jakies 2 tyg temu. teraz plama powiekszyla sie o 2 brodawki...

Re: :(
[quote="k-arolka"]Chyba już nic nie bedzie z mojego grusonii. .
Nie poddawaj się jeszcze spróbuj Previcur jest to środek który stosuje się doglebowo poprzez odkażanie podłoża i podlewanie ,kosztuje około 15 zł
Nie poddawaj się jeszcze spróbuj Previcur jest to środek który stosuje się doglebowo poprzez odkażanie podłoża i podlewanie ,kosztuje około 15 zł
Re: :(
Wytnij uszkodzony fragment kakusa, aż do zdrowej tkanki i miejsce cięcia posyp siarką.k-arolka pisze:Chyba już nic nie bedzie z mojego grusonii. Ta plamka się coraz bardziej powiększa. Pryskałam grzybobójczymy środkami,a le nic. Ale z tego co pamietam to już przy zakupie byla taka mala plamka... Nie wiem co mam robic. Moze wy poradzicie? Ta fotka robiona jakies 2 tyg temu. teraz plama powiekszyla się o 2 brodawki...