Krysiu,goryczka143 pisze:Wiesiu!
Brakło mi słów takie piękne aranżacje.
Ja też już zaczynam ulegać wpływom Forum.
nic u siebie nie zmieniaj
przecież jest cudnie
Miłego mikołajowego dnia
Joluś,JolantaGraj pisze:Kamienny strumyczek ,dzban ,liliowce i inne nasadzenia ..........................bajka,po prostu bajka. :P![]()
miło mi bardzo
Taruś,tara pisze:Wiesiu te clematisy to pokazujesz dla mnie na czasie, podglądam pozdrawiam
no mam tylko dwa niebieskie 'The President' ale słabiutko mi kwitną więc Ci nie pokażę
Uściski na ten pochmurny dzień
Ambuniu,amba19 pisze:Wiesiu a ja już na 43 stronie. Akurat tam gdzie powstaje kamienny strumyk co to wypływa z dzbana z 4-ma uszami![]()
Oj podoba mi się podoba!Fajnie że jutro niedziela, rano pewnie znowu kawka pod Paryżem
zapraszam na ranną jeszcze ciepłą kawkę
Buziaczki
Izuniu,Tamaryszek pisze:Witaj Wiesiu !
Dzięki Twojej wizycie u mnie trafiłam do Twojego ogrodu, jak to dobrze! I trafiłam akurat na podsumowanie sezonu ! Przeglądałam Twój wątek od poczatku, jest u Ciebie tyle ciekawych rzeczy,że nie zdążyłam wszystkiego dokładnie przestudiować, ale to nadrobię...
Chyba coś źle przeczytałam na początku, to niemożliwe,żeby ogródek miał niespełna 300m2 !
Stworzyłaś romantyczny, przytulny zakątek o niepowtarzalnym klimacie - jestem pełna podziwu !
Pieczołowicie dbasz o każdy szczegół, zestawienia kolorystyczne, pieknie komponujesz rośliny.
Mimo ciężkich warunków glebowych masz tak dorodne kwiaty, pnącza, wszystko...
Urzekły mnie róże ( niestety, u mnie kiepsko rosną ), milin, kamienny strumyczek...mogłabym tak długo wymieniać. I bardzo ciekawie piszesz o tym, jak tworzysz swój zielony azyl.
Będę stałym gościem w Twoim ogrodzie !
tak, niestety dobrze przeczytałaś on jest bardzo mały, ale to moje oczko w głowie.
Dziękuję za uznanie i zapraszam Cię serdecznie kiedy tylko chcesz ;:107