Nawet nie zdążyłam sprawdzić, czy pachnie! Wiem tylko, ze była taka żółta jak Lucia i miała ok 2 m. Do dziś tęsknię za nią ...
 Nawet nie zdążyłam sprawdzić, czy pachnie! Wiem tylko, ze była taka żółta jak Lucia i miała ok 2 m. Do dziś tęsknię za nią ...Mchowa bardzo piękna

Nawet nie zdążyłam sprawdzić, czy pachnie! Wiem tylko, ze była taka żółta jak Lucia i miała ok 2 m. Do dziś tęsknię za nią ...

Jest piękna podobnie jak mchowa,zdarza się ,że różom raz kwitnącym kwitnienie przedłuża się do ponad miesiąca ...
 Jest piękna podobnie jak mchowa,zdarza się ,że różom raz kwitnącym kwitnienie przedłuża się do ponad miesiąca ... 

Macie słuszność.
  Macie słuszność. 

Dla chcącego nie ma nic trudnego ;) Jak się nad nią zaczął pastwić, miała nie więcej niż 1/2 m i była mizerna. Chciałam ją wzmocnić, przez silniejsze cięcie, a on widać uznał, ze chcę się jej pozbyć, tylko nie wiem jak to zrobićoliwka pisze:Szkoda Lucii
A jak on to zrobił, że wykosił dwumetrową różę?