Joluś dziękuję, choć nie będzie to łatwe

a na efekty trzeba sporo czekać
Asiu, pewnie tez potem będę dosadzać na chybił trafił ale tak aby ramowo wiedzieć co z większych krzewów i drzewek kupić
Urszulko, bardzo dziękuję Ci za porady

ja niestety obrzeże plastikowe już położyłam ale na razie niech będzie bo i tak wszystkiego od razu nie zrobię... a patrzyłam na ceny kostki granitowej.. ok 60 zł za metr... betonowych kostek jest mnóstwo i też w różnej cenie... będę musiała po prostu pojechać w nowym roku do składu budowlanego i popatrzeć... mi dużo tego nie potrzeba... pewnie ze 2,5 m2... myślałam do tej pory o granitowej...ale może faktycznie jeszcze się rozejrzę... co do transportu to przyczepka jest także nie ma problemu ;) A u Ciebie faktycznie bardzo ładnie to wygląda...
Do tych projektów użyłam dostępnego za darmo gardenpuzzle, prościutki i przyjemny, ale taki poglądowy tylko...
Pościągałam sobie wersje próbne tych bardziej profesjonalnych programów jak: wymarzony ogród, garden composer czy virtual garden ale jakoś za długo się schodzi z nimi a na razie nie mam tyle czasu ;)
-- Wt 24 lis 2009 16:53 --
Iduś, ja tez z wiejskiej rodziny

nie mów tak... wiadomo że macie bardzo dużo na głowie...i tylko trzeba podziwiać że jeszcze na ogród masz czas. Mi żeby pomóc tez jakoś nikt chęci nie wykazuje... niedługo sama się wezmę i będę fundament pod szklarnie kłaść... coś tak czuję
A programik prosty, spróbuj

Ach chciałabym żeby pęknie kiedyś i u mnie było
Agrażko
A ogólnie to hoduję na strychu kunę... tzn sama się hoduje

ale mi lata po nim i po dachu i hałasuje... i pewnie ptaszki wcina, które ja dokarmiam
żebym jeszcze myszy w domu miała ale tak... nic do niej nie mam bo śmieszna i piękna jest, ale ptaszków mi szkoda

boję się że odkryję kiedyś na strychu jakiś ich zwłoki