Moje marzenie - maniusika - cz.1
- LILA 51
- 1000p

- Od: 14 maja 2008, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje marzenie - maniusika .
Janeczko, czy ja dobrze zrozumiałam, oświeć mnie proszę. Ukorzeniałaś Sundavillę
Ja próbowałam ukorzenić i niestety nic z tego nie wyszło 
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
Maz widać Janeczko dar do ukorzeniania kwiatów. Moja mam też taki ma - jej to nawet suchy badyl zakwitnie. 
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Maniusika
wpadłam cię odwiedzić i pozdrowić a ty wciąż pracujesz na tej działeczce
chciałam zapytać czy ty okrywasz na zimę Milina bo ja latem swój sadziłam ale kupiłam już kwitnącego
bo nie wierzę że on szybko rośnie nie mówię już o kwitnieniu ty masz kilka już kolorków to masz już doświadczenie na pisz czy go okryć na zimę podsypany jest wyżej ale gałązek to już prawie nie ma
pozdrawiam miłego dnia życzę

chciałam zapytać czy ty okrywasz na zimę Milina bo ja latem swój sadziłam ale kupiłam już kwitnącego
bo nie wierzę że on szybko rośnie nie mówię już o kwitnieniu ty masz kilka już kolorków to masz już doświadczenie na pisz czy go okryć na zimę podsypany jest wyżej ale gałązek to już prawie nie ma
pozdrawiam miłego dnia życzę
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
Janeczko nie zaglądasz tu wcale
Zdrówka i prezentów w Mikołaja
Zdrówka i prezentów w Mikołaja
-
Mariolas
- 500p

- Od: 20 paź 2009, o 23:47

Miłego dnia życzę
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
witam i dziękuje za odwiedziny , wszystkim życzę zdrowia , mnie trochę dopadło przyziębienie ale już wszystko w porządku ..
Mariolas i Marylko też życzę wam dużo zdrówka
Pestko - ja swoim milinom zabezpieczam tylko korzenie , wszystkie są obsypane trociną ,gałązki i tak trzeba będzie przyciąć na wiosnę .
Izabell tez ładnie mi sie wszystko ukorzenia , wszystkie iglaki ukorzeniłam sama ,a na wiosnę mam zamiar spróbować z nowo kupionymi krzewami , dereniem kiścieniem i tawułkami ..
Lilu , tą właśnie ukorzeniłam sama , oderwałam szczepkę z piętką od dużej i postawiłam ją na oknie pod słoikiem , długo stała myślałam że nic z niej nie będzie ale po lecie zaczęła wypuszczać liski .
Felu bardzo lubię jak w ogródku kwitnie od wiosny do samej zimy dlatego sadzę tak kwiaty aby miec cały rok kolorowy ogród , mnie też szkoda płotu bo mogłam na nim postawić różne kwiaty a na siatce już się nie da ..

a to na rozjaśnienie tych pochmurnych dni aby łatwiej było czekać wiosny ..
Mariolas i Marylko też życzę wam dużo zdrówka
Pestko - ja swoim milinom zabezpieczam tylko korzenie , wszystkie są obsypane trociną ,gałązki i tak trzeba będzie przyciąć na wiosnę .
Izabell tez ładnie mi sie wszystko ukorzenia , wszystkie iglaki ukorzeniłam sama ,a na wiosnę mam zamiar spróbować z nowo kupionymi krzewami , dereniem kiścieniem i tawułkami ..
Lilu , tą właśnie ukorzeniłam sama , oderwałam szczepkę z piętką od dużej i postawiłam ją na oknie pod słoikiem , długo stała myślałam że nic z niej nie będzie ale po lecie zaczęła wypuszczać liski .
Felu bardzo lubię jak w ogródku kwitnie od wiosny do samej zimy dlatego sadzę tak kwiaty aby miec cały rok kolorowy ogród , mnie też szkoda płotu bo mogłam na nim postawić różne kwiaty a na siatce już się nie da ..

a to na rozjaśnienie tych pochmurnych dni aby łatwiej było czekać wiosny ..
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Janeczko Droga
dziękuję za rozweselenie tego zimnego dnia - zdjęcia cudne !!!
- maniusika

witam wszystkich zapracowanych ogrodników , wszędzie czuć zapach zbliżających się świąt ,nawet za oknem zima taka jaka powinna być na święta :śnieg i mróz ..
życzę wszystkich miłego spotkania w rodzinnym gronie przy wigilinym stole, oraz szczęśliwych i wesołych świąt oraz dużo spaceru po tak obfitych posiłkach ...
życzę wszystkich miłego spotkania w rodzinnym gronie przy wigilinym stole, oraz szczęśliwych i wesołych świąt oraz dużo spaceru po tak obfitych posiłkach ...
Kochana Janeczko - masz rację posiłki obfite i choć te wigilijne są postne to ja zawsze po pośniku ledwo się ruszam choć w tym roku obiecałam umiar
.Spacerek będzie na Pasterkę a póżniej fajerwerki (2rok proboszcz wprowadził atrakcję).
Pragnę i ja również Tobie złożyć cieplutkie życzenia Błogosławieństwa Bożego na każdy dzień.
Pragnę i ja również Tobie złożyć cieplutkie życzenia Błogosławieństwa Bożego na każdy dzień.
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- fela

- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Bardzo się cieszę, że ci się udało
. Teraz wszystko działa i życzę Ci Janeczko wielu miłych gości w Twoim wątku
.

- maryla-56_56

- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Marylo!
Zyczę Ci zdrowia, szczęścia oraz spełnienia marzeń
Krystyna
Zyczę Ci zdrowia, szczęścia oraz spełnienia marzeń
Krystyna
-
Mariolas
- 500p

- Od: 20 paź 2009, o 23:47
- maniusika

dziękuje wszystkim za życzenia i piękne widokówki świąteczne i zimowe ,chyba tylko taki widok zostanie tylko na zdjęciach bo na dworze znowu pada i ślisko ,a ja mam jechać na zakupy a już na progu się poślizgnęłam .. życzę miłego dnia mimo brzydkiej pogody ..