chatte smagliczkę kupiłam w podpisanej doniczce
 i wolałabym, żeby pozostała tą smagliczką, bo mi żółtego koloru brak
 i wolałabym, żeby pozostała tą smagliczką, bo mi żółtego koloru brak   ale różnie to bywa (zobaczymy wiosną
  ale różnie to bywa (zobaczymy wiosną  )
 )a co do funkii to najpierw się spalę
 , a potem spytam czy w pełnym słońcu im będzie dobrze? chyba raczej nie?
 , a potem spytam czy w pełnym słońcu im będzie dobrze? chyba raczej nie?   
  Krysiu UWAGA ! szkodników jest więcej
 hi hi
  hi hi   ale drugi szkodnik jest większy i częściej u sąsiadów szkodzi
  ale drugi szkodnik jest większy i częściej u sąsiadów szkodzi   bo całymi dniami gania po podwórkach kolegów (na naszym nie lubią się bawić, bo mniejszy szkodnik im wszystko zabiera
  bo całymi dniami gania po podwórkach kolegów (na naszym nie lubią się bawić, bo mniejszy szkodnik im wszystko zabiera   )
  )oj czekam na tą chwilękryska pisze:I jak już trochę rośliny podrosną to nieraz z niedowierzaniem popatrzysz i pomyślisz - to ja /my/ to wszystko zrobiłam - i duma ci serce ci będzie rozpierać.
 a Ciebie zapraszam do zaglądania w mój ogródeczek, bo i Twój udział w nim jest
 a Ciebie zapraszam do zaglądania w mój ogródeczek, bo i Twój udział w nim jest 
ach... niemalże rytuałem jest, że mój szanowny M. MUSI zobaczyć każdą roślinkę jaką dosadziłam
 i dziś jak pokazałam mu miskanta w ogródku, a potem w necie takiego 2-metrowego to mi powiedział, że można by go posadzić wzdłuż siatki to by był oryginalny żywopłot
 i dziś jak pokazałam mu miskanta w ogródku, a potem w necie takiego 2-metrowego to mi powiedział, że można by go posadzić wzdłuż siatki to by był oryginalny żywopłot   no to mi nawet przez głowę nie przeszło
  no to mi nawet przez głowę nie przeszło  

widziałam tego Twojego giganta ;)
 widziałam tego Twojego giganta ;) 

)
 )

dokładnie tak.
  dokładnie tak. 

nie mieli nic ! z pnących tylko róże
 nie mieli nic ! z pnących tylko róże