Może w końcu opanuję ogród....
- Alima2
- 1000p

- Od: 16 sie 2009, o 22:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Może w końcu opanuję ogród....
Kiedy dzieci były małe-zwiedzaliśmy ( tanio!!!) eurpoę samochodem. Zawsze w razie draki moża wrócić w sumie w dobę-nawet z najdalszych zakątków...Znam to-ale powiem |Ci to były miłe chwile 
- Alima2
- 1000p

Melduję,że szeflerka posadzona -zgodnie z przepisem fachowców( wszystko wymierzyłam linijką!!!!
Czekam na efekty
Ponoć za 5 tygodni ze szczepki będzie kwiat!!!

Czekam na efekty
Ponoć za 5 tygodni ze szczepki będzie kwiat!!!
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alinko,
wpadłam do Ciebie z rewizytą iii jestem w szoku, jaki Ty masz cudny ogród

Brak mi słów, żeby wyrazić jego piękno, po porostu Raj na Ziemi

Będę Twoim stałym gościem
Brak mi słów, żeby wyrazić jego piękno, po porostu Raj na Ziemi
Będę Twoim stałym gościem
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Alinko,
widzę, że się osrebrzyłaś
Moje najszczersze gratulacje !!!

Moje najszczersze gratulacje !!!

to ja trzymam Cię za słowoAlima2 pisze:Dziewczyny-wiosną przyślę Wam sadzonki brzozek ...do koloru do wyboru- tylko piszcie jakie
Bywam u Ciebie od dłuższego czasu... wątek przesledziłam kiedyś od pierwszej strony ... też mam sagowce i banana
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- AAleksandra

- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Alinko, wspaniałe zdjecia. Proszę wiecej , więcej.. Wiem, że jewst co wspominać. Ja wszystkie swoje wyprawy przegrałam na płyty i jak już pozostaną mi tylko ciepłe kapcie i fotel, to bedę podróżowała powtórnie przed ekranem
A wszystkie wpomnienia powrócą pod wpływem tych obrazów. No ale teraz proszę o następne fotki z miejsc tak dla nas odległych.
, ale w takim małym człowieku jest duzo energii. Tyle było różnych atrakcji (również Disneyland), że nawet nie kaprysił.
Jeżeli ma się taką możliwość aby podróżować, to trzeba z niej korzystać, bo na starość pozostaną nam piękne wspomienia.
Pozdrawiam serdecznie w tak piękną niedzielę (u mnie słonko świeci)
Nasza pierwsza wyprawa (do Las Vegas, San Diego, Tihuana, Los Angeles) miała miejsce gdy syn miał 4 lata. Tak dużo dreptaliśmy, że dosłownie zdarł spody od tenisówekAlima2 pisze:Ja na razie mogę pomarzyć, czekam aż synek podrośnie
Same piękne zdjęcia i na pewno miłe wspomnienia![]()
Ja na razie mogę pomarzyć, czekam aż synek podrośnie ;)
Jeżeli ma się taką możliwość aby podróżować, to trzeba z niej korzystać, bo na starość pozostaną nam piękne wspomienia.
Pozdrawiam serdecznie w tak piękną niedzielę (u mnie słonko świeci)
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
Wpadłem z rewizytą i co ja zobaczyłem......
Alinka się nam posrebrzyła
Gratuluje sreberka

Alinka się nam posrebrzyła
Gratuluje sreberka

- AGA Z

- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Witaj Alinko
Wpadła złożyć gratulacje, ale nie mogłam. Najpierw obejrzałam Twój ogród. Zrobiłam to jednym tchem nie mogąc się oderwać.
Masz kolekcję wspaniałych roślin w ogrodzie. Kilka jest też na Mojej osobistej liście chciejstw. Powoli staram się nabywać je. Trafiła do Mnie w tym roku tulipanowiec i judaszowiec. Ale lista jeszcze długa.
W domu też masz czym się pochwalić. Śliczne i zadbane roślinki. Trzymam kciuki za fiołki. Będą piękne. Nie sposób wszystkiego opisać.
Będę do Ciebie wpadać z prawdziwa przyjemnością.
Teraz mogę złożyć gratulacje za sreberko.
Wpadła złożyć gratulacje, ale nie mogłam. Najpierw obejrzałam Twój ogród. Zrobiłam to jednym tchem nie mogąc się oderwać.
W domu też masz czym się pochwalić. Śliczne i zadbane roślinki. Trzymam kciuki za fiołki. Będą piękne. Nie sposób wszystkiego opisać.
Będę do Ciebie wpadać z prawdziwa przyjemnością.
Teraz mogę złożyć gratulacje za sreberko.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Alinko gratuluję
dołączyłaś do gadułek

- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
gratuluje sreberka i pięknego ogrodu ... można dostać oczo-pląsu od tak pięknych kwiatów nie tylko w ogrodzie ale i w domu i na tarasie .. myślę ze dopiero wiosną dostaniemy awrotu głowy gdy przyjdzie nam oglądać łany cebulowych ... pięknie wyglądają wizytówki niebieskie na tarasie szafirową burzę mam , dostałam szczepkę od bratowej , i ładnie u mnie rośnie , przycinam ją na wiosnę ale ołownik ma jeszcze piękniejsze kwiaty .. wszystko chciałoby się miec tylko nie mam gdzie trzymać ,, wszystko co potrzebuje chłodniejszego pomieszczenia ale ciemnego to trzymam w piwnicy ale już co musi mieć widno nie mam gdzie trzymać bo w domu mam za gorąco ..najbardziej podobają mi się twoje storczyki i fiołki . widać że już wypuszczają nowe listki , będzie śliczna kolekcja .. zresztą wszystkie kwiaty masz nietypowe i ślicznie u ciebie rosną .. ogród też masz pięknie zaplanowany ,widać to z lotu ptaka , i trochę ci się zejdzie z dosadzaniem ,choć robisz to w takim tempie że ani się obejrzysz a zabraknie ci miejsca na nowe roślinki .. chyba że twój zwierzyniec pomoże ci w degradacji ogrodu .. miło było spędzić czas w twoim ogrodzie ... miłego wieczoru ..
- Alima2
- 1000p

BAŁWANKI DO SRTASZENIA DZIECI!!!!!
Póki co ..po piwku...mąż już skoczył po flaszeczkę !!!

Póki co ..po piwku...mąż już skoczył po flaszeczkę !!!
- Alima2
- 1000p

AGA Z- bardzo dziękuję- ja w moich dokumentach otwarłam sobie folder - chciajstwa - tam kopiuję zdjęcia ,które podobają mi się
Mam nadzieję,że kiedyś te kąciki będę mogła zrobić u siebie. Tulipany i żonkiele pochodzą właśnie z takiego obrazka....

Zobaczymy co z tego wyrośnie
AAleksandra-Bardzo dziękuję. Ja moje wyprawy mam jeszcze nabaaardzo starych kasetach-pewnie już je nie skopiuję. Ale jestem w trakcie skanowania zdjęć!!!!
Powoli będę je wklejała
liska-witam Cię serdecznie.
Cieszę się,że się ujawniłaś 
Mój banan pomylił pory roku-teraz leci z liściem za liściem!!!!!
Halina Kwak,Haim,zytamalek,Kermit40
trzynastka,maniusika
Serdecznie dziękuję

Zobaczymy co z tego wyrośnie
AAleksandra-Bardzo dziękuję. Ja moje wyprawy mam jeszcze nabaaardzo starych kasetach-pewnie już je nie skopiuję. Ale jestem w trakcie skanowania zdjęć!!!!
Powoli będę je wklejała
liska-witam Cię serdecznie.
Mój banan pomylił pory roku-teraz leci z liściem za liściem!!!!!
Halina Kwak,Haim,zytamalek,Kermit40
trzynastka,maniusika
Serdecznie dziękuję