Jolanta Graj - byłem już w twoim ogrodzie, kilka razy, przy okazji zwiedzania forum. Podziwiam znajomość imion i nazw wielu roślin, ja mniejszą wagę do tego przywiązuję. Bardzo lubię rabaty kwiatowe, sadzone w rzędach ,tak jak u Ciebie dalie, tak po angielsku, wzdłuż których można się przechadzać. Widziałem piękne aranżacje z różnych roślin, to chyba świeże nasadzenia, bo rośliny jeszcze się nie stykają. Masz chyba wielki ogród, dowiem się jak obejrzę wszystko od początku. Piękne liliowce, uwielbiam te kwiaty.
coma95 - Mariolu żeby Twój wątek ogrodowy ogarnąć, to zejdzie mi chyba do Wielkanocy, gdzie spojrzę wszędzie piękne rośliny. W twoich opisach i zdjęciach, widać wielką miłość do nich i pasję.
Iwonaxp - Widziałem już kilka razy, Twój ogródek, bardzo prężnie się rozwija, będę bacznie śledził wzrost twoich roślin, zwłaszcza że jesteśmy sąsiadami

Kogra - Grażyno, nasza szklarnia ma 12x10 m, niestety jest już leciwa, nigdy nie remontowana. Pomidory i ogórki, muszą rosnąć razem, nie mają wyboru. Nie mamy ulubionych gatunków, lubimy pomidory żółte są wspaniałe, no i malinówki, czasem bawole serca. Sami oczywiście robimy sobie rozsadę.
To jest masz warzywnik, wczesną wiosną i z prawej strony kawalątek szklarni, pobielonej wapnem.

Pozdrawiam Wszystkich którzy zechcieli nas odwiedzić.