Cieszę się ze wszystkich odwiedzin pomimo ,że mnie z wami nie było ,ale myślami byłam . Trochę było ciężko wyjeżdzacć . Obie beczałyśmy no ,ale cóż każdy ma swoje miejsce na ziemi .
ROMCIU z przykroscią ,ale na żadną różyczkę się nie załapałam wszystko było takie beznadziejne . Były po 0,70 centów nawet zdrowe ,ale nie w moim guście .
TARARUSIU do muru nie mam daleko ,ale własnie w ten dzień ma moja mama urodziny i siedzielismy w domu .
ELUŚKO sama żech jes zawiedziono marnymi zakupami no cóż w zeszłym roku było dużo więcej
EWUNIU pewnie ,że auto było przeładowane brat również sobie kupił azalie po bardzo niskiej cenie i Rh. W tym roku zrobili szybciej przeceny i załapaliśmy się na resztówki
OLU mama w sumie nas nakusiła ,zeby dłuzej zostac bez przerwy myśli ,że już nas nie zobaczy . Ja mam nadzieję ,że tak nie będzie
BOGUŚKO pewnie ,że nie ma jak u mamy
DANUSIU teraz ja będę musiała tyle nadrabiać
IWONKO teraz już b ędziesz na bieżaco więc nie ma tego złego
GLORIO ramki robię w PHOTO FILTRZE a Gloria rzeczywiście jak z katalogu . Zawsze bardzo się ciesze na jej kwiaty . Wtym roku wyjątkowo pięknie kwitła . Już nie mogę się doczekac jak jutro wejdę do mojej "posiadłości". 2 tygodnie to bardzo długo ,ale zleciało
KRYSIU nareszcie w domu . Jeszcze tylko telefon i pędzę do Was
Miłego wieczoru życzę wszystkim .