Podzielmy się pożytecznymi poradami i wkazówkami.

najwcześniej bo jeszcze za moich młodych lat był kos ..już opierzony ale jeszcze nie umiejacy fruwać..wykarmiłem ..wyrósł na dorosłego ptaka.Poznawał mnie kiedy wracałem ze szkoły i kiedy zagwizdałem z daleka odpowadał..kiedyś odfrunął i nie wrócił..Eliza pisze:A mogłbyś trochę o nich napisać, szczególnie ciekawa jestem jaka jest sroka, wiewiórka, kos, które zwierze było najsympatyczniejsze, a które trudne w kontaktach z człowiekiem. O akwarystyce mogłabym trochę pogdadać ( tez miałam i mam akwarium), ale najciekawsza jest akwarystyka morska ale w tych sprawach dobry jest Romil.

tyle, że nie wiem czy znajdę tyle cierpliwości i wolnego czasu dla niej.
  tyle, że nie wiem czy znajdę tyle cierpliwości i wolnego czasu dla niej. brakuje mi tego ciagłego gadania
  brakuje mi tego ciagłego gadania   odkąd pamietam z przerwami posiadalam chomiki
 odkąd pamietam z przerwami posiadalam chomiki  kochałam te bestie tylko ona bardzo krotko zyją
  kochałam te bestie tylko ona bardzo krotko zyją  ostatnio mialam koszatniczkę
  ostatnio mialam koszatniczkę   polecam wszystkim do hodowli
  polecam wszystkim do hodowli  
   bardzo mądry zwierz ma ślicznego pyszczka i reaguje na imię (przynajmniej mój Kiler reagował)
 bardzo mądry zwierz ma ślicznego pyszczka i reaguje na imię (przynajmniej mój Kiler reagował)  niestety trzeba uważać mój dostał ostrego zapalenia płuc i nawet antybiotyki nie pomogly
 niestety trzeba uważać mój dostał ostrego zapalenia płuc i nawet antybiotyki nie pomogly  teraz jest jeszcze królik oprócz psa oczywiście 8)  Pasztet bo tak się nazywa jest rudy i kochany niestety ma jedną wadę
  teraz jest jeszcze królik oprócz psa oczywiście 8)  Pasztet bo tak się nazywa jest rudy i kochany niestety ma jedną wadę   króliki smierdzą
  króliki smierdzą  

i to strasznie na całe mieszkanie
 i to strasznie na całe mieszkanie  na szczęście mój chociaż nie gryzie mebli ale są takie sztuki co gryzą wszystko co im podpadnie pod ząbki
  na szczęście mój chociaż nie gryzie mebli ale są takie sztuki co gryzą wszystko co im podpadnie pod ząbki  ale co by nie bylo wszystkie je kochalam z calego serca
  ale co by nie bylo wszystkie je kochalam z calego serca