Powolna metamorfoza
Re: Powolna metamorfoza
Krzyś podrzuć tego winogrona trochę do Rzeszowa....bo moją Izę Zalewską małżonek śćiął kosiarką, kiedy ją po raz pierwszy i ostatni w rece trzymał
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Krzysiu , donice na nóżce? Oj chyba nie... chyba że na kurzej
Ja bym nie tynkowała tego murka.
A co do winogron no to u nas juz się przerabiają na wino. No ale u Ciebie może więcej wróbli
pozdrawiamy
Ewa i Krzysiek
Ja bym nie tynkowała tego murka.
A co do winogron no to u nas juz się przerabiają na wino. No ale u Ciebie może więcej wróbli
pozdrawiamy
Ewa i Krzysiek
-
minismok
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
ja bym chyba postawiła gliniane donice[ bez szkliwa a tymbardziej bez nózki].......z z z z......np krakowiankami
cmokasy z gór
ps jesteś w ukrytej kamerze
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Jestem za ankietą!
Bishop-dla wyjaśnienia krakowiaki to czerwone pelargonie o sztywnych łodygach.
Bishop-dla wyjaśnienia krakowiaki to czerwone pelargonie o sztywnych łodygach.
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wpadłam z wizytą a tu gospodarza niet
Poczytałam, popatrzyłam i już wiem, że moje fuksje na klatce raczej na pewno coś trafi
Krzysiu będziesz robił sam donice czy gotowce kupisz?
Poczytałam, popatrzyłam i już wiem, że moje fuksje na klatce raczej na pewno coś trafi
Krzysiu będziesz robił sam donice czy gotowce kupisz?
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Moniko, Mariolu, Ewo, Izo, Kasiu, Izo, Ewo, Iwono, Polu, Ewo, Ago... ufff, zadyszki dostałem
Miło mi Was gościć, dzięki, ze pamiętacie
Jeśli chodzi o donicę, to miałem na myśli coś podobnego, jak na zdjęciach w tym poście {/url]. wydaje mi się, ze pasowałaby... Takiej okazji raczej nie trafię, ale świat jest pełen podróbek
Betonowe, własnoręczne doniczki też za mną chodzą od tamtej zimy, ale nie w to miejsce. Przy moim obecnym debecie czasowym raczej małe szanse, zebym wziął się za coś takiego.
Jeśli zaś chodzi o ankietę, to taka opcja odpada. Mamy na Forum specalistę od idotycznych ankiet, nie czuję się na siłach, żeby z nim konkurować
A dziś dokonałem ważnego odkrycia - słońce jednak istnieje!!! Nikt go nie ukradł
. W końcu do mnie zajrzało, i choć rano w wężach był lód zamiast wody, to dzień był piękny. Więc dniówkę odrobiłem w ogródku, a teraz za to płacę
Wszystkie mięśnie, oprócz tego piwnego mają do mnie pretensje...
Ale udało mi się kilka zdjęć zrobić:
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/add59bd35e6ce057.html]

Miło mi Was gościć, dzięki, ze pamiętacie
Jeśli chodzi o donicę, to miałem na myśli coś podobnego, jak na zdjęciach w tym poście {/url]. wydaje mi się, ze pasowałaby... Takiej okazji raczej nie trafię, ale świat jest pełen podróbek
Betonowe, własnoręczne doniczki też za mną chodzą od tamtej zimy, ale nie w to miejsce. Przy moim obecnym debecie czasowym raczej małe szanse, zebym wziął się za coś takiego.
Jeśli zaś chodzi o ankietę, to taka opcja odpada. Mamy na Forum specalistę od idotycznych ankiet, nie czuję się na siłach, żeby z nim konkurować
A dziś dokonałem ważnego odkrycia - słońce jednak istnieje!!! Nikt go nie ukradł
Ale udało mi się kilka zdjęć zrobić:
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/add59bd35e6ce057.html]

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Przy słonecznej pogodzie nawet późna jesień prezentuje się nieźle.
Uświadom mnie proszę co to za myszowate stworzenie złapałeś w obiektyw. Jakim cudem udało Ci to zrobić? Czyżby to był domowy pieszczoch?
Uświadom mnie proszę co to za myszowate stworzenie złapałeś w obiektyw. Jakim cudem udało Ci to zrobić? Czyżby to był domowy pieszczoch?
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
to widzę, że nie tylko ja dostałam powera jak słońce w końcu sobie o nas przypomniało... Zastanawiam sie, kto mnie jutro "uruchomi", bo dzisiaj jestem "wyłączona" na amen.
Tego ogoniastego potworka nie zazdroszczę, ale grzybek mi się podoba
Tego ogoniastego potworka nie zazdroszczę, ale grzybek mi się podoba
ano.. szkoda, ze musialam z córka wyjechacbishop pisze:
u mnie tez bylo piękne słonce ... tylko mnie nie bylo
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Dobrze ,że
i do Ciebie zawitało .
Całkiem nieźle ,jak chociaż na jeden mięsień nie narzekasz
.Ja po wykopkach dalii ,to nie odróżniam części ciała ,wszystkie jednakowo obolałe .

Całkiem nieźle ,jak chociaż na jeden mięsień nie narzekasz
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Co to za myszowate stworzonko ?
I czy jeszcze jest myszowatym stworzonkiem ? :P
I czy jeszcze jest myszowatym stworzonkiem ? :P
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Świetne!
Ty to wiesz, co w obiektyw łapać...a przecież to takie rzeczy, obok których większośćz nas przeszłaby obojętnie (no, może z wyjatkiem tego malutkiego gryzonia
Ty to wiesz, co w obiektyw łapać...a przecież to takie rzeczy, obok których większośćz nas przeszłaby obojętnie (no, może z wyjatkiem tego malutkiego gryzonia
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Jedna noc, a tylu gości
Witajcie w ten piękny, rześki poranek. Chyba mag przejeżdżała w okolicy, bo wszystkie rośliny pomalowane. I w ciszy słychać tylko stukanie spadających liści. Lecą w dół na wyścigi, niesamowity widok.
To myszowate stworzenie to kolejny trup, jakiego wypatrzyłem po drodze z pracy. Ale nie ma się co dziwić, "chłop żywemu nie przepuści", leci mysza, to trzeba nadepnąć
Choć jak ją zobaczyłem, to od razu skojarzyła mi się smużka. o istnieniu takich gryzoni dowiedziałem się w tym tygodniu z naszego Forum

Witajcie w ten piękny, rześki poranek. Chyba mag przejeżdżała w okolicy, bo wszystkie rośliny pomalowane. I w ciszy słychać tylko stukanie spadających liści. Lecą w dół na wyścigi, niesamowity widok.
To myszowate stworzenie to kolejny trup, jakiego wypatrzyłem po drodze z pracy. Ale nie ma się co dziwić, "chłop żywemu nie przepuści", leci mysza, to trzeba nadepnąć
Choć jak ją zobaczyłem, to od razu skojarzyła mi się smużka. o istnieniu takich gryzoni dowiedziałem się w tym tygodniu z naszego Forum

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
o rany!
aż do okna pobiegłam... i co widzę?
piękna słoneczna pogoda... jak wiosną
uffff
aż do okna pobiegłam... i co widzę?
piękna słoneczna pogoda... jak wiosną
uffff
z uśmiechami Iza