Ogródek AGNESS cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.4

Post »

U Ciebie "jesienna zima" była jednak łagodniejsza :lol: U mnie krzewy bardziej zmaltretowane. :(
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U Ciebie chyba nie było tej zimy,u mnie połamana robinia i jeszcze śnieg.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Hanuś był śnieg, był 8) :lol: ale intensywnie padający przez cały dzień deszcz skutecznie go stopił :D Ogród spod śniegu wyłonił się faktycznie przepięknie kolorowy :D po tej całej bieli wydaje mi się, że jest jeszcze bardziej nasycony barwami niż przed :D

Zenku u mnie cały dzień padał deszcz i na szczęście stopił śnieg, miejscami na trawniku leżą jeszcze płachty śniegu, ale padający deszcz daje im skutecznie radę :D

Grzesiu, masz całkowitą rację :D - żadnych śniegów sobie nie życzymy :D chcemy słoneczka i ciepełka jeszcze długo :D i spadających złotych liści i babiego lata i grzybów.....tak właśnie chcemy :D

Smoczynko cynii niestety nie siałam w tym roku, ale faktycznie są piękne, mają niesamowite barwy,postaram się naprawić swoje niedopatrzenie przyszłej wiosny :D

Eluś
na szczęście moje krzewy wyszły bez uszczerbku z pod śniegowej pierzyny, jedynie jedna pienna róża ucierpiała, a po za tym ok :D

Zuziu była zima była, na dowód wcześniej w wątku zdjęcia :wink: :lol: ale jak rzadko kiedy cieszę się z deszczu, to teraz bardzo, ponieważ pada już drugi dzień i skutecznie stopił śnieg :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x_P-42

Post »

Agness, nie chce się wierzyć,że niedawno W Twoim ogrodzie leżał śnieg ! Wszystko wygląda tak ciepłojesiennie i kolorowo !
Pięknie dobrałaś krzewy , każdy przebarwia się inaczej, co daje efekt bardzo miły dla oka .
A z deszczu, choć uciążliwy , cieszę się. W ubiegłym roku Rh nie napiły się jesienią ile trzeba i kiedy weszły w okres wegetacji, wyglądały jak chore.Może w przyszłym roku zakwitną mi obficiej ?
Miłego dnia ;:3
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Aguś piękne kolorki jesieni pokazałaś,oby jak najdłużej tak wyglądał ogród :wink: .U mnie całe 3 st na termometrze.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Polu faktycznie , aż nie do wiary, że na ogrodzie była gruba poducha śniegu :D teraz wydaje się, że kolory są jeszcze intensywniejsze i piękniejsze, aż radują oczy :D ale mogę zachwycać się nimi na razie tylko przez okna, bo ciągle pada deszcz. Ale tak jak piszesz, przynajmniej roślinki napiją się do oporu przed zimą :D

Halinko, mam nadzieję, że będzie jeszcze cieplej i można będzie w przyjemnej aurze popracować w ogródkach :D mi teraz to nawet nie chce się wyjść posprzątać resztek po poprzycinanych pelargoniach :oops:
Awatar użytkownika
Isia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 maja 2007, o 17:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

o ja też lubie takie kolorki w ogrodzie :D śliczne widoczki :D
Awatar użytkownika
Danio
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44

Post »

Popatrzyłam na Twój kolorowy jeszcze ogród, bo mój niestety poza zasięgiem. Cały dzień pada, więc się nie wybiorę. U nas było chyba więcej śniegu. Z żalem patrzę na połamane przydrożne drzewa, niedługo przyjdzie prawdziwa zima i przez te poranione konary na pewno przemarzną.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Piękna jesień wyłoniła Ci się spod śniegu . :P
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko, Twój ogródek wygląda jakby nigdy nic się nie stało.....jaki śnieg :?: :roll:
Roślinki tak były zaskoczone jego przyjściem ,no i takim szybkim zniknięciem ,że chyba nawet nic nie zauważyły :lol:

Aguś co to za odmiana tujki ,przy chuśtawce :?:
Ma piękny pokrój i kolor :!:
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Isiu dziękuję :D jesień cudownie przystroiła nasze ogrody, żeby było tylko troszkę cieplej, żebyśmy mogli cieszyć się tym pięknem, bo w takie zimnidło to nawet nosa nie chce się wystawiać na dwór :?

Dorotko, faktycznie przerażenie ogarnia, jak patrzy się na szkody jakie wyrządził ten niesamowity atak zimy, drzewa jeszcze ulistnione, absolutnie nie przygotowane na przyjęcie śniegu i łamały się jak zapałki-strasznie przykre :(

Joluś dziękuję :D kolorki naprawdę są piękne :D aż się wierzyć nie chce, że był jakiś śnieg :roll: :lol:

Basiu masz całkowitą rację, gdyby nie połamana pienna róża, to mogłabym zapomnieć, że by jakikolwiek śnieg 8) :lol:
Co do nazwy tui, to niestety nie potrafię Ci powiedzieć, kupowałam je kierując się ich niesamowitą urodą, strasznie mi sie spodobały, bo są takie złote i mają piękny kształt. Kupiłam 3 takie same, ponieważ wspaniale rozświetlają zieleń innych iglaków. Muszą rosnąć w słońcu, ponieważ w cieniu nie są tak wybarwione- zielenieją.
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Agusiu po tej zimowej nawałnicy u ciebie nie ma śladu. Ogród piękny kolorowy a zieleń aż w oczy bije. Wspaniałe zdjęcia i widoki, z przyjemnością się je ogląda.
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Agnieszko pieknie i znowu jesiennie u Ciebie i wierzyc się nie chce, że była krótka zima niedawno! U mnie z kolei nie bylo śniegu, ale mokro i zimno. Jestem ciągle w rozjazdach i jeszcze nie porobiłam na działce wszystkiego! Wspaniałe są Twoje kompozycje kolorowych krzewów! Bardzo mi sie podobają. Pozdrowionka.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Witaj Ago !
Nie chce się wierzyć, ze leżał u Ciebie snieg....
Piękne, jesienne fotki.
A kwiatuszek w ampli przeżył ?
U mnie bezlitosny mróz zabił ostatnie begonie, mieczyki i dalie, potem wichura dokończyla dzieła zniszczenia.
Pozdrawiam ciepło. ;:3 ;:3
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

[quote="AGNESS"]Po tej dwudniowej zimie jestem tak stęskniona jesiennych widoków, że jeszcze pokażę trochę pięknych ognistych kolorków , które wydobyły się z pod wczorajszego śniegu

Obrazek

[url=http://www.fotosik.pl]Obrazek[/url

[url=http://www.fotosik.pl]Obrazek[/url

Agnieszko cudne te Twoje rabaty jesienią ,nie mogę się na nie napatrzeć .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”