Ogródek AGNESS cz.4
-
elsi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.4
U Ciebie "jesienna zima" była jednak łagodniejsza
U mnie krzewy bardziej zmaltretowane. 
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- zuzia55

- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U Ciebie chyba nie było tej zimy,u mnie połamana robinia i jeszcze śnieg.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Hanuś był śnieg, był 8)
ale intensywnie padający przez cały dzień deszcz skutecznie go stopił
Ogród spod śniegu wyłonił się faktycznie przepięknie kolorowy
po tej całej bieli wydaje mi się, że jest jeszcze bardziej nasycony barwami niż przed
Zenku u mnie cały dzień padał deszcz i na szczęście stopił śnieg, miejscami na trawniku leżą jeszcze płachty śniegu, ale padający deszcz daje im skutecznie radę
Grzesiu, masz całkowitą rację
- żadnych śniegów sobie nie życzymy
chcemy słoneczka i ciepełka jeszcze długo
i spadających złotych liści i babiego lata i grzybów.....tak właśnie chcemy
Smoczynko cynii niestety nie siałam w tym roku, ale faktycznie są piękne, mają niesamowite barwy,postaram się naprawić swoje niedopatrzenie przyszłej wiosny
Eluś na szczęście moje krzewy wyszły bez uszczerbku z pod śniegowej pierzyny, jedynie jedna pienna róża ucierpiała, a po za tym ok
Zuziu była zima była, na dowód wcześniej w wątku zdjęcia
ale jak rzadko kiedy cieszę się z deszczu, to teraz bardzo, ponieważ pada już drugi dzień i skutecznie stopił śnieg 
Zenku u mnie cały dzień padał deszcz i na szczęście stopił śnieg, miejscami na trawniku leżą jeszcze płachty śniegu, ale padający deszcz daje im skutecznie radę
Grzesiu, masz całkowitą rację
Smoczynko cynii niestety nie siałam w tym roku, ale faktycznie są piękne, mają niesamowite barwy,postaram się naprawić swoje niedopatrzenie przyszłej wiosny
Eluś na szczęście moje krzewy wyszły bez uszczerbku z pod śniegowej pierzyny, jedynie jedna pienna róża ucierpiała, a po za tym ok
Zuziu była zima była, na dowód wcześniej w wątku zdjęcia
-
x_P-42
Agness, nie chce się wierzyć,że niedawno W Twoim ogrodzie leżał śnieg ! Wszystko wygląda tak ciepłojesiennie i kolorowo !
Pięknie dobrałaś krzewy , każdy przebarwia się inaczej, co daje efekt bardzo miły dla oka .
A z deszczu, choć uciążliwy , cieszę się. W ubiegłym roku Rh nie napiły się jesienią ile trzeba i kiedy weszły w okres wegetacji, wyglądały jak chore.Może w przyszłym roku zakwitną mi obficiej ?
Miłego dnia
Pięknie dobrałaś krzewy , każdy przebarwia się inaczej, co daje efekt bardzo miły dla oka .
A z deszczu, choć uciążliwy , cieszę się. W ubiegłym roku Rh nie napiły się jesienią ile trzeba i kiedy weszły w okres wegetacji, wyglądały jak chore.Może w przyszłym roku zakwitną mi obficiej ?
Miłego dnia
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Aguś piękne kolorki jesieni pokazałaś,oby jak najdłużej tak wyglądał ogród
.U mnie całe 3 st na termometrze.
- AGNESS

Polu faktycznie , aż nie do wiary, że na ogrodzie była gruba poducha śniegu
teraz wydaje się, że kolory są jeszcze intensywniejsze i piękniejsze, aż radują oczy
ale mogę zachwycać się nimi na razie tylko przez okna, bo ciągle pada deszcz. Ale tak jak piszesz, przynajmniej roślinki napiją się do oporu przed zimą
Halinko, mam nadzieję, że będzie jeszcze cieplej i można będzie w przyjemnej aurze popracować w ogródkach
mi teraz to nawet nie chce się wyjść posprzątać resztek po poprzycinanych pelargoniach 
Halinko, mam nadzieję, że będzie jeszcze cieplej i można będzie w przyjemnej aurze popracować w ogródkach
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
o ja też lubie takie kolorki w ogrodzie
śliczne widoczki 
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Popatrzyłam na Twój kolorowy jeszcze ogród, bo mój niestety poza zasięgiem. Cały dzień pada, więc się nie wybiorę. U nas było chyba więcej śniegu. Z żalem patrzę na połamane przydrożne drzewa, niedługo przyjdzie prawdziwa zima i przez te poranione konary na pewno przemarzną.
Pozdrawiam Dorota
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Piękna jesień wyłoniła Ci się spod śniegu . :P
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko, Twój ogródek wygląda jakby nigdy nic się nie stało.....jaki śnieg
Roślinki tak były zaskoczone jego przyjściem ,no i takim szybkim zniknięciem ,że chyba nawet nic nie zauważyły
Aguś co to za odmiana tujki ,przy chuśtawce
Ma piękny pokrój i kolor
Roślinki tak były zaskoczone jego przyjściem ,no i takim szybkim zniknięciem ,że chyba nawet nic nie zauważyły
Aguś co to za odmiana tujki ,przy chuśtawce
Ma piękny pokrój i kolor
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- AGNESS

Isiu dziękuję
jesień cudownie przystroiła nasze ogrody, żeby było tylko troszkę cieplej, żebyśmy mogli cieszyć się tym pięknem, bo w takie zimnidło to nawet nosa nie chce się wystawiać na dwór
Dorotko, faktycznie przerażenie ogarnia, jak patrzy się na szkody jakie wyrządził ten niesamowity atak zimy, drzewa jeszcze ulistnione, absolutnie nie przygotowane na przyjęcie śniegu i łamały się jak zapałki-strasznie przykre
Joluś dziękuję
kolorki naprawdę są piękne
aż się wierzyć nie chce, że był jakiś śnieg
Basiu masz całkowitą rację, gdyby nie połamana pienna róża, to mogłabym zapomnieć, że by jakikolwiek śnieg 8)
Co do nazwy tui, to niestety nie potrafię Ci powiedzieć, kupowałam je kierując się ich niesamowitą urodą, strasznie mi sie spodobały, bo są takie złote i mają piękny kształt. Kupiłam 3 takie same, ponieważ wspaniale rozświetlają zieleń innych iglaków. Muszą rosnąć w słońcu, ponieważ w cieniu nie są tak wybarwione- zielenieją.
Dorotko, faktycznie przerażenie ogarnia, jak patrzy się na szkody jakie wyrządził ten niesamowity atak zimy, drzewa jeszcze ulistnione, absolutnie nie przygotowane na przyjęcie śniegu i łamały się jak zapałki-strasznie przykre
Joluś dziękuję
Basiu masz całkowitą rację, gdyby nie połamana pienna róża, to mogłabym zapomnieć, że by jakikolwiek śnieg 8)
Co do nazwy tui, to niestety nie potrafię Ci powiedzieć, kupowałam je kierując się ich niesamowitą urodą, strasznie mi sie spodobały, bo są takie złote i mają piękny kształt. Kupiłam 3 takie same, ponieważ wspaniale rozświetlają zieleń innych iglaków. Muszą rosnąć w słońcu, ponieważ w cieniu nie są tak wybarwione- zielenieją.
Agusiu po tej zimowej nawałnicy u ciebie nie ma śladu. Ogród piękny kolorowy a zieleń aż w oczy bije. Wspaniałe zdjęcia i widoki, z przyjemnością się je ogląda.
Agnieszko pieknie i znowu jesiennie u Ciebie i wierzyc się nie chce, że była krótka zima niedawno! U mnie z kolei nie bylo śniegu, ale mokro i zimno. Jestem ciągle w rozjazdach i jeszcze nie porobiłam na działce wszystkiego! Wspaniałe są Twoje kompozycje kolorowych krzewów! Bardzo mi sie podobają. Pozdrowionka.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Ago !
Nie chce się wierzyć, ze leżał u Ciebie snieg....
Piękne, jesienne fotki.
A kwiatuszek w ampli przeżył ?
U mnie bezlitosny mróz zabił ostatnie begonie, mieczyki i dalie, potem wichura dokończyla dzieła zniszczenia.
Pozdrawiam ciepło.

Nie chce się wierzyć, ze leżał u Ciebie snieg....
Piękne, jesienne fotki.
A kwiatuszek w ampli przeżył ?
U mnie bezlitosny mróz zabił ostatnie begonie, mieczyki i dalie, potem wichura dokończyla dzieła zniszczenia.
Pozdrawiam ciepło.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
[quote="AGNESS"]Po tej dwudniowej zimie jestem tak stęskniona jesiennych widoków, że jeszcze pokażę trochę pięknych ognistych kolorków , które wydobyły się z pod wczorajszego śniegu

[url=http://www.fotosik.pl]
[/url
[/url
Agnieszko cudne te Twoje rabaty jesienią ,nie mogę się na nie napatrzeć .

[/url[url=http://www.fotosik.pl]
[/urlAgnieszko cudne te Twoje rabaty jesienią ,nie mogę się na nie napatrzeć .