Ogród Igi - cz.5
Re: Ogród Igi - cz.5
Igo, niezmiennie wzbudzasz zachwyt swoim ogrodem, widzę,że u Ciebie hosty trzymają się jeszcze dzielnie, moje w sporej części już załatwione przez przymrozek, widzę też,że masz tego cudnego klona shirasawy, nigdzie nie mogę go znaleźć, powiedz, ile ta przyjemność mniej więcej kosztuje, żebym była świadoma i uniknęła szoku cenowego...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Igo, po krótkiej przerwie
Widzę, że spotkanie było udane 

- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iguś. W końcu mam Internet w domu
cały wieczór nadrabiałam zaległosci w twoim ogrodzie. Wyczytałam, że na wiosnę chcesz sprzedawać sadzonki żurawek - proszę wpisz mnie na listę nabywców - wiesz jakie mam - chcę wszystkie, ktorych nie mam
A zdjęcia z ostatnich dni są przepiękne. U mnie w ogrodzie nie widać tak wyraźnych kolorów jesieni, prócz trawnika zasypanego żółtymi listkami brzozy 

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Re:
Witaj Iguś !!iga23 pisze:A dlaczego wykopujesz , był przymrozek?
dziś już mogę z czystym sumieniem odpowiedzeć - tak przymrozek był - kilka dni temu , ale dalie nadal nie wykopane, bo za oknem u nas (czyli nad morzem) od kilku dni dramatyczna pogoda , a dziś to w ogóle głowy urywa ...ja tylko patrzę czy wszystkie moje drzewa jeszcze stoją i się zastanawiam jak długo będę miała prąd....
pozdrawiam serdecznie
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Zolinko, to u ciebie te sztormy zapowiadali?
U mnie też wieje, ale dale stają , na razie nie ruszam, jak chcą kwitnąć to niech kwitną , wykopię później.
Przymrozki były w koło, pierwszy rok kiedy u mnie cieplej, bo iglaki już urosły i chronią ogród. :P
U mnie też wieje, ale dale stają , na razie nie ruszam, jak chcą kwitnąć to niech kwitną , wykopię później.
Przymrozki były w koło, pierwszy rok kiedy u mnie cieplej, bo iglaki już urosły i chronią ogród. :P
Iga u Ciebie wieje u mnie strasznie
w dodatku kilka minut temu zaczął sypać śnieg
, w w radio Zet puścili " Last Christmas "
pora odpowiednia

Last Christmas?
Chyba tak z "przymrużeniem oka"?
Wolę już ten dyżurny hicior w radiu, niż świąteczne wystawy w marketach.To dla mnie porażka - bożonarodzeniowa sceneria już w listopadzie. Te Święta przestają się robić wyjątkowe przez tę marketową tandetę. Całe szczęście,że nie lubię takich sklepów i rzadko tam zaglądam ;:99
Chyba tak z "przymrużeniem oka"?
Wolę już ten dyżurny hicior w radiu, niż świąteczne wystawy w marketach.To dla mnie porażka - bożonarodzeniowa sceneria już w listopadzie. Te Święta przestają się robić wyjątkowe przez tę marketową tandetę. Całe szczęście,że nie lubię takich sklepów i rzadko tam zaglądam ;:99
-
- Kontakt:
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ten uroczy PAN ,to M. IGUSI .Tess pisze:Iga
a zdradzcie kim jest ten miły Pan z wami?
IGUŚ masz może fotkę z moim M .Gdybym mogła to chętnie bym ją sobie pożyczyła .
U mnie hosty też już żółkną i wszędzie pełno liści i igliwia .

- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Niech te hosty żółkną jak najdłużej, bo jak już znikną, to się pusto u mnie zrobi 
Wieje dziś tak, że chyba wszystkie liście pospadają, choć jeszcze nie wszystkie drzewa się przebarwiły.
Nie lubię takiej pogody. Wolę już śnieg.

Wieje dziś tak, że chyba wszystkie liście pospadają, choć jeszcze nie wszystkie drzewa się przebarwiły.
Nie lubię takiej pogody. Wolę już śnieg.
-
- Kontakt:
Aniu, jak urosną te wszystkie Twoje iglaki to nie będzie tak smutno.
Jolu, zaraz wstawię u Ciebie i u siebie.
Ewelinko, niestety, w Polsce ostatnio są dwie pory roku - lato i zima.Dopóki mrozy nie będzie to wszystko kwitnie, a potem szaro - buro.
Polu, czy ktoś wie , dlaczego nie przychodzą powiadomienia???
Zdarza mi się to po raz pierwszy.....
Jolu, zaraz wstawię u Ciebie i u siebie.
Ewelinko, niestety, w Polsce ostatnio są dwie pory roku - lato i zima.Dopóki mrozy nie będzie to wszystko kwitnie, a potem szaro - buro.

Chodzi Ci o powiadomienia PW ? Teraz na pierwszy rzut oka widać, czy jest jakaś wiadomość, bo wyświetla się ilość nowych wiadomości, tam, gdzie wcześniej był tylko napis"PW".iga23 pisze: