Mój kawałek świata - iwa27 - 1 cz.
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój kawałek świata - iwa27
IWONKO bez forum to tragedia :P nie ma co z czasem zrobić . ,a tak na powaznie wtedy się robi zaległe roboty .
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iwonko 
Widzę że i u mnie i u Ciebie cisza jak makiem zasiał
Dawno u Ciebie nie byłem
Kiedy dodasz jakieś fotki 
Miłego dnia ;:6
Widzę że i u mnie i u Ciebie cisza jak makiem zasiał
Miłego dnia ;:6
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko, przyszłam z wizytą a Ty krążysz gdzieś po forum.
Wpadnę później
Wpadnę później
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Iwuś, czytałam, że masz problemy z emotikonami.
Ja też, pewnie siedzisz w Explorerze, tam jest problem i z nimi i z dodawaniem zdjęć, jak piszę dłuższą wiadomość to wszystko skacze
muszisz przejść na inną przeglądarkę, na przykład Firefoxa
Ja też, pewnie siedzisz w Explorerze, tam jest problem i z nimi i z dodawaniem zdjęć, jak piszę dłuższą wiadomość to wszystko skacze
muszisz przejść na inną przeglądarkę, na przykład Firefoxa
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Witajcie moi drodzy. Ja teraz mam znowu małe utrudnienie - nie mam internetu w pracy - jakaś szafa się zepsuła, a w domu jestem dopiero o tej porze - bo pilnuję wnusi - dopiero w czwartek będę mieć wolne
Dzięki Aniu za radę - masz rację używam explorela - bo na nim się uczyłam i nie lubię zmian, ale jak widać będę musiała się przestawić, tylko że to potrwa bo będę się musiała go nauczyć
Wyobraź sobie już to zrobiłam z małą pomocą męża przez skeypa, ale już nadaję przez Firefoxa
Halinko fajnie, że do mnie wpadłaś, roślinki od ciebie posadzone, ale zdjęcia im porobię dopiero na wiosnę, bo teraz wyglądają już nieciekawie. Bardzo ci dziękuję za prezenty
Dawidku ja także rzadko do ciebie zaglądam, za rzadko, ale to wszystko z powodu braku czasu. Październik jest dla mnie trudnym miesiącem, a w tym roku szczególnie. Ale jak tylko się wszystko uspokoi to będę cię regularnie odwiedzała obiecuję
A teraz spróbuję dodać zdjęcia, jeszcze tych starszych, bo ostatnio nie miałam czasu robić, a i pogoda była nie taka, choć kilka zrobiłam tylko jeszcze nie zgrałam ich z aparatu. No to do dzieła

No pierwsza porcja weszła, to idę za ciosem

I trzecia porcja
Wrzos pierestrojka i moje dwa derenie - pamiętacie jakie były biedne po tych lipcowych opadach, no i tak wyrosły
Czy może ktoś mi podpowie co to za roślinka, dostałam ją od tej mojej kumpeli od szyszek i ona też nie wiedziała jak się zwie

Dzięki Aniu za radę - masz rację używam explorela - bo na nim się uczyłam i nie lubię zmian, ale jak widać będę musiała się przestawić, tylko że to potrwa bo będę się musiała go nauczyć
Halinko fajnie, że do mnie wpadłaś, roślinki od ciebie posadzone, ale zdjęcia im porobię dopiero na wiosnę, bo teraz wyglądają już nieciekawie. Bardzo ci dziękuję za prezenty
Dawidku ja także rzadko do ciebie zaglądam, za rzadko, ale to wszystko z powodu braku czasu. Październik jest dla mnie trudnym miesiącem, a w tym roku szczególnie. Ale jak tylko się wszystko uspokoi to będę cię regularnie odwiedzała obiecuję
A teraz spróbuję dodać zdjęcia, jeszcze tych starszych, bo ostatnio nie miałam czasu robić, a i pogoda była nie taka, choć kilka zrobiłam tylko jeszcze nie zgrałam ich z aparatu. No to do dzieła

No pierwsza porcja weszła, to idę za ciosem

I trzecia porcja
Czy może ktoś mi podpowie co to za roślinka, dostałam ją od tej mojej kumpeli od szyszek i ona też nie wiedziała jak się zwie

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
x_P-42
Iwo, wygląda na kuklika, ale aby orzec jakiego, potrzebny jest kwiat.
- iwa27
- 1000p

Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
cieszę się, że pomogłam
ja ciągle siedzę na IE, na Firefoxie tylko, gdy dodaję sporo zdjęć, bo nie lubię tamtej przeglądarki
piękne ujęcia
ja ciągle siedzę na IE, na Firefoxie tylko, gdy dodaję sporo zdjęć, bo nie lubię tamtej przeglądarki
piękne ujęcia
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Witam iwa27, świetne fotki. A jak przygotowania ogrodu do zimy? Masz jeszcze czas na kompa? Trzymaj się, pa 
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam takie same derenie .One dość szybko rosną .
Kuklik ładny ,czy wiesz na jaki kolor kwitnie .
Kuklik ładny ,czy wiesz na jaki kolor kwitnie .
- iwa27
- 1000p

No już mam Internrt w pracy
Aniu dziękuję
Stasiu mama nadzieję popracować w ogrodzie w ten weekend jęśli tylko aura na to pozwoli.
Jolu nie wiem jak kwitnie ten kuklik bo dostałam go latem - dwa listeczki i raptem tak się rozrósł do teraz i jeszcze nie kwitł
Aniu dziękuję
Stasiu mama nadzieję popracować w ogrodzie w ten weekend jęśli tylko aura na to pozwoli.
Jolu nie wiem jak kwitnie ten kuklik bo dostałam go latem - dwa listeczki i raptem tak się rozrósł do teraz i jeszcze nie kwitł
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- stasia109

iwa27, trzymam kciuki za dobrą pogodę.
Ja też potrzebuję jeszcze buszować po ogrodzie. Oj mam sadzenia, mam. teraz sie zastanawiam po co tyle nakupilam, a jeszcze ma mi dojść 11 róż i 2 lilie, nie wspominając tego co jeszcze mam w domu: kupione, nieposadzone. Na drugi raz
, to może zmądrzeję i nie będę kupować za dużo. pa. 
Ja też potrzebuję jeszcze buszować po ogrodzie. Oj mam sadzenia, mam. teraz sie zastanawiam po co tyle nakupilam, a jeszcze ma mi dojść 11 róż i 2 lilie, nie wspominając tego co jeszcze mam w domu: kupione, nieposadzone. Na drugi raz
Adresy do moich wątków
-
x_P-42
stasia109 pisze:... nie wspominając tego co jeszcze mam w domu: kupione, nieposadzone. Na drugi raz, to może zmądrzeję i nie będę kupować za dużo. pa.
O święta naiwności...jeszcze by ktoś uwierzył !
Ja także trzymam kciuki za pogodę , aby skończyć to, co robabrane w każdej części działki.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
IWONKO fajnie ,ze już masz neta . Zdjęcia wrzosowiska piękne . Pierestrojka fajnie się rozrosła a u Ciebie jeszcze kwitną hortensje . Ja już oich kwiatach dawno zapomniałam . Miłego wieczoru .
- stasia109

Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem:
- Czym się tak martwisz ?>
- A, bo życie jest do d*py. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa.
- Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK.
Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi:
- Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ?
- Nigdy nie kochałam się z nikim...
- Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ?
- Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę.
- Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać.
- ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara.
Roman Polański
- Czym się tak martwisz ?>
- A, bo życie jest do d*py. Dom się wali, żona brzydka, auto w rozsypce, kasy brak... Ogólnie lipa.
- Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK.
Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak Cindy Crowford, pod bramą garażu stoi Maybach a w skrzynce na listy wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł do siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i wrócił się do lasu . W tym samym miejscu spotkał żabkę i mówi:
- Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ?
- Nigdy nie kochałam się z nikim...
- Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ?
- Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy czarodziejskiej zużyłam na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w 12-13 letnią dziewczynkę.
- Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi to przeszkadzać.
- ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara.
Roman Polański
Adresy do moich wątków