Mój kawałek świata - iwa27 - 1 cz.
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Szkoda Jadziu, bo ta wiadomośc była właściwie głównie skierowana do ciebie - najbliżej mieszkasz tego OBI. Nie miałam czasu szybciej wejśc na forum, a to powyżej tez pisałam jak mąż już grzał silnik
Gorzatko ja też wyniosłam na obcasach trochę ziemi z twego ogródka - jestem ci dłużna worek ziemi ogrodniczej
Grażynko i Igo zaraz wybieram się do waszych ogrodów bo muszę się przyznać, ze dawno u was nie byłam i muszę zobaczyć co tam znowu żeście wyczarowały.
A teraz wiadomość z ostatniej chwili - OD PONIEDZIAŁKU BĘDĘ MIEĆ INTERNET
A teraz kilka zdjęć z mojego ogrodu:
Na pigwie mam jedno zielone jabłuszko (ale czy to na pewno jest jabłuszko)
Po jabłonce wspina się także powojnik - nie wiem jaki bo dostałam malutki kawałek gałązki od kuzynki mężą. Czy ten pączek zakwitnie w przyszłym roku
Jabłonka miała iść pod siekierkę, po tym lecie - chyba to usłyszała - jabłka są przepyszne
Gold Haze - polecam wszystkim tego wrzosa - kwiatki ma od początku sierpnia aż do teraz, inne wrzosy (te wczesne) już poprzekwitały a ten ciąghle piękny
Kwitną jeszcze hortensje, budleja i zakwitła tawuła

Gorzatko ja też wyniosłam na obcasach trochę ziemi z twego ogródka - jestem ci dłużna worek ziemi ogrodniczej
Grażynko i Igo zaraz wybieram się do waszych ogrodów bo muszę się przyznać, ze dawno u was nie byłam i muszę zobaczyć co tam znowu żeście wyczarowały.
A teraz wiadomość z ostatniej chwili - OD PONIEDZIAŁKU BĘDĘ MIEĆ INTERNET
A teraz kilka zdjęć z mojego ogrodu:
Na pigwie mam jedno zielone jabłuszko (ale czy to na pewno jest jabłuszko)
Po jabłonce wspina się także powojnik - nie wiem jaki bo dostałam malutki kawałek gałązki od kuzynki mężą. Czy ten pączek zakwitnie w przyszłym roku
Jabłonka miała iść pod siekierkę, po tym lecie - chyba to usłyszała - jabłka są przepyszne
Gold Haze - polecam wszystkim tego wrzosa - kwiatki ma od początku sierpnia aż do teraz, inne wrzosy (te wczesne) już poprzekwitały a ten ciąghle piękny
Kwitną jeszcze hortensje, budleja i zakwitła tawuła

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Piękności!!!
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- iwa27
- 1000p

Stasiu - co do twojego motta, to pozwolę się nie zgodzić - lepsze jest mruczenie kota wtulajacego się w ciebie
Jadziu właśnie z powodu długich zimowych wieczorów postawiłam wszystko na jedną kartę i w końcu będę mieć codziennie łącze z wami
Anetko - sama jestem tego ciekaw. To mój pierwszy w życiu powojnik i prawdę mówiąc myślałam, że go tam nie ma, bo zarósł go całkowicei winobluszcz, a on tu nagle się objawił i to w takiej postaci
Aniu u nas wczoraj lało cały dzień, a dziś słonko tylko wychylało się na chwilę zza chmur. Wczoraj myłam okna i sprzątałam cały dom do nocy, a dziś po obiedzie zbierałam orzechy włoskie - czy ktoś ma pomysła na szybkie suszenie orzechów
Grażynko poczytam o tym powojniku to ci odpowiem. Zakwitła mi jeszcze wajgela - 3 różowiutkie dzwoneczki
Krzyśku wiem, że drzewa owocują co drugi rok, nie dlatego chcieliśmy zciąć tą jabłonkę. W ubiegłym roku miała masę kwiatów, a potem parchate brzydkie jabłka a na pniu zrobiła się zgorzel, czy co. Tadek to zasmarował jakimiś mazidłami, ale jak w tym roku jabłonka ledwo co zakwitła to pomyśleliśmy, że po niej. Mimo to dostała trochę chemi na różne choroby i oto jak się odwdzięczyła
Gorzatko - nie ma za co. Ja dziękuję za miła gościnę i roślinki. Wszystko posadzone. Mnie zapach chortensji kojarzy się z cynamonem, goździkami... jakieś korzenie w każdym razie słodki zapach.
Jadziu właśnie z powodu długich zimowych wieczorów postawiłam wszystko na jedną kartę i w końcu będę mieć codziennie łącze z wami
Anetko - sama jestem tego ciekaw. To mój pierwszy w życiu powojnik i prawdę mówiąc myślałam, że go tam nie ma, bo zarósł go całkowicei winobluszcz, a on tu nagle się objawił i to w takiej postaci
Aniu u nas wczoraj lało cały dzień, a dziś słonko tylko wychylało się na chwilę zza chmur. Wczoraj myłam okna i sprzątałam cały dom do nocy, a dziś po obiedzie zbierałam orzechy włoskie - czy ktoś ma pomysła na szybkie suszenie orzechów
Grażynko poczytam o tym powojniku to ci odpowiem. Zakwitła mi jeszcze wajgela - 3 różowiutkie dzwoneczki
Krzyśku wiem, że drzewa owocują co drugi rok, nie dlatego chcieliśmy zciąć tą jabłonkę. W ubiegłym roku miała masę kwiatów, a potem parchate brzydkie jabłka a na pniu zrobiła się zgorzel, czy co. Tadek to zasmarował jakimiś mazidłami, ale jak w tym roku jabłonka ledwo co zakwitła to pomyśleliśmy, że po niej. Mimo to dostała trochę chemi na różne choroby i oto jak się odwdzięczyła
Gorzatko - nie ma za co. Ja dziękuję za miła gościnę i roślinki. Wszystko posadzone. Mnie zapach chortensji kojarzy się z cynamonem, goździkami... jakieś korzenie w każdym razie słodki zapach.
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- iwa27
- 1000p

Re: Mój kawałek świata - iwa27
Hura uruchomili forum. Nawet nie wiecie jaka to dla mnie radość - nareszcie znowu moge na własnym laptopie buszować po Internecie ;:2Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
x_P-42
Iwo, Tobie także brakowało forum ? Ja jakoś tak odruchowo siadałam do laptopa i...po chwili od niego wstawałam .
Ależ się ucieszyłam, kiedy zobaczyłam znajome nicki!
Jak tam zdrówko wnusi? Teraz dzieciaki tak chorują
Ależ się ucieszyłam, kiedy zobaczyłam znajome nicki!
Jak tam zdrówko wnusi? Teraz dzieciaki tak chorują
- iwa27
- 1000p

Odpukać w niemalowane, ale nie. Dziś byłyśmy na pierwszych, wspólnych,babskich zakupach - kupowałyśmy sobie buty zimowe
Ponoć jest jakiś problem z dodawaniem zdjęć i powiadomienia nie przychodza 
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3