Ogród Oli - na działce budowlanej cz.3
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
_oleander_. Jak to z czego będzie ozdobny winnik - z tego że jest u Ciebie.
. Bardzo ładnie prezentuje się Twoja nowa rabatka iglakowa. Coś mi ostatnio zaczęły się podobać iglaki, może dlatego, że zbliża się zima i one będą dekorować ogród. 
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Ola, Ty jesteś tytan pracy.....nie do zdarcia
Tylko śniegi Cię mogą zatrzymać ale pewnie też takie syberyjskie bo te nasze to pikuś
Czy to ,że mam w kompoście mrowisko ,to dobry pretekst ,żeby nie przerzucać
Mrówki robią tuneliki i to chyba jest dobre, tylko nie jestem pewna czy taki kompost mrówkowy jest kwaśny
w ogóle strasznie dużo mam w nim dżdżownic.....one też ryją tunele.....to może odwalają ciężką pracę za mnie

Tylko śniegi Cię mogą zatrzymać ale pewnie też takie syberyjskie bo te nasze to pikuś
Czy to ,że mam w kompoście mrowisko ,to dobry pretekst ,żeby nie przerzucać
Mrówki robią tuneliki i to chyba jest dobre, tylko nie jestem pewna czy taki kompost mrówkowy jest kwaśny
w ogóle strasznie dużo mam w nim dżdżownic.....one też ryją tunele.....to może odwalają ciężką pracę za mnie
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
OLU fajnie wygląda ta nowa rabatka iglakowa . Ty chyba bez pracy nie umiesz zyć . Przewracasz i przewracasz ten kompost . Próbowałam się za ten mój zabrać [ten za ogrodzeniem ] ,ale niestety nie mam az tyle siły . Trochę przerzucę i mam dosyć . Chyba będę go musiała bardziej zlac gdyż on jest taki suchy . Mrówek w nim co niemiara tak jak u Basi . Jestem pełna podziwu dla Ciebie . Może przez to jestem taki patyczak